2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 21 پست
من تا دوهفته بعد موعدم منفی بودم اما بعد دوهفته ی کوچولو هاله داد رفتم ازمایش ده بود گفتن مشکوک باید ...

بسلامتی باشه. انشالله ک این یکی دختر باشه و ب خواسته دلت برسی

شما هم برا من دعا کن تو دلیم پسر باشه ۲تا دختر دارم. 

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بسلامتی باشه. انشالله ک این یکی دختر باشه و ب خواسته دلت برسی شما هم برا من دعا کن تو دلیم پسر باشه ...

انشالا عزیزم حتما به نیتت ناد علی میخونم 😍

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالا عزیزم حتما به نیتت ناد علی میخونم 😍

قربون محبتت خواهری  

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

قربون محبتت خواهری    

خوندم عزیزم حاجت روا بشی ایشالا خدا بهت ی گل پسر سالم و صالح بده برا دخترای خوشگلت ی داداش غییرتی بشه😍😍😍

خدا به پسر منم یه ابجی بده😍🙏🏻🙏🏻

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

خوندم عزیزم حاجت روا بشی ایشالا خدا بهت ی گل پسر سالم و صالح بده برا دخترای خوشگلت ی داداش غییرتی بش ...

ممنون از دعای خوبت    

انشالله ک خیر بچه هاتو ببینی و ائمه نگه دار عزیزانت باشه  

ممنون از دعای خوبت       انشالله ک خیر بچه هاتو ببینی و ائمه نگه دار عزیزانت باشه ...

فدات بشم مهربون

فردا میرم انتی