2777
2789

قبل خرید کلی تحقیق کردما همه اوکی بودن و کلی تعریفووو‌...

حالا الان یکی میگ توستر لمسی ب ی سال نرسیده فاتحش خوندس و بردش میسوزه و ولومی خوبه

یکی میگ چای ساز دکمه ای خوبه

منم برای جهیزیم گرفتم چندماه پیش حالا میگم اگ بده تا ببرم عوضش کنن اگ بد نیست ک نگه دارم

بیاین بگین ک شماهم دارین و چیزیش نشده

کدوم وسیله رو دارین و چندساله دارین و اسمش چیه؟

🫤🫤🫤

اینارو از کجا میارن میگن؟ 

شما برای اطمینان خاطرت برو پیش تعمیر لوازم خونگی. 

اونا بهتر راهنماییت میکنن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توستر و چایسازم لمسی هست

موقع خرید فروشنده توستر گفت ولومی بردار بردش به مرور زمان در اثر گرما می سوزه

ولی من چون همه چیم سفید بود لمسی گرفتم

الان 6 ماهه استفاده میکنم خداروشکر جفتشون سالمن انشالله که دووم بیارن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

من آبمیوه گیری و چای سازم لمسیه

دو سه ساله استفاده میکنم

اتفاقا ی مزیتی ک دارن نسبت ب اونا ک با دکمه کار میکنه اینه که تا وقتی قطعات درست سوار نشه اصلا صفحه لمسی فعال نمیشه.

بیشتر ب استفاده و مراقبت خودتون بستگی داره عزیزم.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

آون توسترم داتیس لمسی هست

چایسازم کرکماز

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

🫤🫤🫤 اینارو از کجا میارن میگن؟  شما برای اطمینان خاطرت برو پیش تعمیر لوازم خونگی.  او ...

تو همین نی نی سایت خوندم

اتفاقا یکی گفت برادرشوهرش تعمیرکاره و لمسیو پیشنهاد نمیکنه

تو همین نی نی سایت خوندم اتفاقا یکی گفت برادرشوهرش تعمیرکاره و لمسیو پیشنهاد نمیکنه

من از تعمیرکار معتبر پرسیدم و خرید کردم و پشیمون نیستم. 

ولی تعمیرکار بهم چای ساز رو گفت دکمه ای بخر.  کنار هم بخر. 

روی همدیگه و لمسی نخر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401