2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 27 پست
شوهرت بچه ننه است و فکر کنم بهش خیلی رو دادی برای اینکه چهرت ناراحت بود پیش خانوادش انقدر. شاکی شده ...

ی تایپکی صداتون میکنم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منم یه روز کلا. نگ و پیام نداد منم ندادم ببست روز بعد زنگ زده اینو گفته چند بارم خانوادم رفتن گفت ...

بزارش کنار ادم نیستن خانوادگی  بنده خدا زندگی اردو نیس ک بگی  اوکی رفتیم و اومدیم    بخدا روزی هزاربار جرو بحث و داستان تو زندگی اینجوری  بری خونش   برت میگردونه  بهتره  خودت هوای خودتو داشته باشی و ارزش برای خودت قاعل شو  بگو تا نیاین معذرت بخابن و نیاین بپام نیوفتید  قبول ندارم پسرتونو   

نظر مشاور برای ادامه ی زندگیت چی بود؟

گفت اگه قبلا میومدین نمیزاشتم ازدواج کنین دو تا ادم کاملا متفاوت شما یه ادم مستقل ایشون یه ادم وابسته بعدم گفت ادمی که با زور بمونه لازم نیست بمونه بعدم گفت ایشون باید به شدت یکی گوششو بپیچونه زیادی دور برداشته

گفت اگه قبلا میومدین نمیزاشتم ازدواج کنین دو تا ادم کاملا متفاوت شما یه ادم مستقل ایشون یه ادم وابست ...

پس نظرشو غیر مستقیم گفته دیگه☹️

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

بزارش کنار ادم نیستن خانوادگی  بنده خدا زندگی اردو نیس ک بگی  اوکی رفتیم و اومدیم   & ...

اخه نمیدونم هیچ چه مرگشونه همش شوهرم حرف برده اورده به من گفت با پسر عمم اینا بریم مسافرت گفتم من عزیزم میخوام اینبار دوتایی بریم خیلی با همه رفتیم رفته به مامان باباش گفته میگه دیگه با هیشکی نمیرم مسافرت فقط تنهایی

اخه نمیدونم هیچ چه مرگشونه همش شوهرم حرف برده اورده به من گفت با پسر عمم اینا بریم مسافرت گفتم من عز ...

یاسی جان  واقعا این خانواده ادم نیستن  پسرشونم خر نفهمه   حالیس نیی ک همخ چی رو نباید بگه  بعدا والله ب مشگل میحوری  حتما پیش  مشاور برو ک با اطمنیان بهتری جداشی!   بخدا همینجوری با دلخوری برس خونت داغون میشی  ببین کی گفتم  اول مشکلتو حل کن  شوهرتو ادم کن  اگر ادم نمیسه برو   چون بخدا عذاب میکشی!!برای منی ک شوهرم خفن بود خانواده ام نداشت  ایتحوری شد دیگه چبرسه بتو 

حدف زن دوم اگر تو شوخی  خنده بوده اصلا مهم نیسس  ولی اینی ک زنگ زده ب بابات خیلی کارش زشت ...

من میخواستم زندگیمو مجات بدم تلاشم کردم همه گفتن صبر کن میاد ولی دیگه بعد زنگ زدنش زدم از همه جا بلاکش کردم از اینستا بیشتر عکسامونم برداشتم اما اون نه اسممو تز پیجش پاک کرده نه عکسامونو اصلا نمیدونم دردش چیه همش خودخوری میکنم 

من میخواستم زندگیمو مجات بدم تلاشم کردم همه گفتن صبر کن میاد ولی دیگه بعد زنگ زدنش زدم از همه جا بلا ...

برو پیش مشاور حرف بزن بعد شوهرتم ببر  بزلر اون بفهنه اشتباه کرده   

یاسی جان  واقعا این خانواده ادم نیستن  پسرشونم خر نفهمه   حالیس نیی ک همخ چی رو نباید ...

کاش یکم عقلشو‌ به کار مینداخت یکم مستقل فکر میکرد داره عذابم میده سه روز قبل کم شدنش اومد رابطه بر قرار کرد گم شد احساس بدی دارم خیلی بدا رفتم مشاور مشاورم کفت با این وضع روحی مه داری اولین اولویت روحیته نزار بلاتکلیف نگهت دارن بدترین عذاب برا یه ادمه تنهام نمون اصلا چند روزه مشترک دوستاش که باهاش صمیمین منو انفالو میکنن میکم حتما باهاشون جایی رفته نمیخواد من بدونم 

برو پیش مشاور حرف بزن بعد شوهرتم ببر  بزلر اون بفهنه اشتباه کرده  

بردمش یه بتر دکتر گفت بهش دونه دونه کاراشو اینقدر به من گفت تو عصبیی گفت باشه بیا بریم اگه مشکل منم بگن من سعیمو میکنم اونم دکتر گفت با اینکارایی مه شما کردین انتظار دارین خانومتون چیکار کنه گفت نمیدونم دکتر یه نگاه عاقل اندرسفیحی بهش انداخت بعد که براش وقت گرفتم  از در مطب در نیومده گفت دیگه نمیام من چرت و پرته خودم هاقل و بالغم ادم بهترین مشاورش پدر مادرشه منم گفتم من از دستم این بر میومد تا خانواده ام نفهمیدن سعی کردم جمعش کنم اگه اینجوریه منم برم سراغ زندگی خودم توام برو