2777
2789
عنوان

حموم نمیرم😷😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 11163 بازدید | 186 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی‌ حتما‌ خودت‌ صلاح‌ خودتو‌ بهتر‌ میدونی‌ .‌‌ما‌ نمیتونیم‌ درموردت‌ هیچ‌ نظری‌ بدیم‌‌ چون‌ از‌ نزدیک‌ ندیدیمت .‌ هرجور‌ درسته‌ راهتو‌ برو

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...

سه روز در هفته میری باشگاه اما دو هفته ای یبار میری حمام خیلی عجیبه که از بوی خودت خفه نمیشی تازه گفتی متاهل هم هستی 😳😳😳😳یعنی ح  تی نزدیکی هم نداشتی اون مدت که ۳ماه یبار میرفتی حمام😐😐

اگه مخالفی ریپ نزن

من ازاون افسرده هام ک چن بار قصد خودکشی داشتم ولی هروز هم حموم میرم ب خودم میرسم  میترسم خودمو ...

عزیزم دکتر نرفتی؟؟ دوس پسر منم افسردگی داره ی بار هم خودکشی کرده نمیدونم چیکار کنم حالش خوب شه 

عزیزم دکتر نرفتی؟؟ دوس پسر منم افسردگی داره ی بار هم خودکشی کرده نمیدونم چیکار کنم حالش خوب شه 

رفتم اما موقتیه 

از ریشه مشکل دارمم باید رواندرمانی بشم 

خدافظ همگی

رفتم اما موقتیه  از ریشه مشکل دارمم باید رواندرمانی بشم

دوس پسر منم اینجوره ولی خب دوسش دارم دوس دارم حالش خوب باشه. پیش همیم. میگه میخنده ولی تنها میشه فک کنم غمگینه. مخصوصا ک پدرش هم 8ماه پیش فوت کرد 

دوس پسر منم اینجوره ولی خب دوسش دارم دوس دارم حالش خوب باشه. پیش همیم. میگه میخنده ولی تنها میشه فک ...

خیلی سخته خیلی 

اگه میلینی حاده باهاش نمون دراینده دچار مشکل میشی 

خدافظ همگی

با این فرمون بری جلو تبدیل به نفت میشی😐

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چه مشکلی عزیزم؟؟؟ خیلی دوس داشتم یکی ک تجربه داشته یا بهتر میدونه مشورت بگیرم 

ارثی ممکنه باشه منتقل بشه ب بچه 

یا اینکه تو تربیت فرزند دچارمشکل بشه 

خودت خسته بشی و...

خدافظ همگی