2777
2789
عنوان

چهار شبانه روزه ک نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 21 پست
۲۰ نفر  واقعا دیگه بریدم ای کاش یکم تو وجود آدما مهربانی و درک بود  اگه سایت این امکان ر ...

وااای ماشالا ۲۰ نفر !

خب معلومه هر کی ب هر کی میشه 

شرایط مالیتون اگر مناسبه چند نفر درس حسابی پیدا کن شریکی خونه بگیرید 

رشتت چیه عزیزم ؟

دو دستگی متاسفانه نصفشون با نصف دیگه سر لج افتادن و این وسط ماییم ک چوبش رو میخوریم  من خوابم ...

ب حراست بگو .چند نفره برید اعتراض کنید .خوابگاه تعداد بالا باید ی ساعتی خاموشی بزنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای ماشالا ۲۰ نفر ! خب معلومه هر کی ب هر کی میشه  شرایط مالیتون اگر مناسبه چند نفر درس حساب ...

ترم بعد میرم جای دیگه حتما اگه هم شرایط ب همین منوال بود انتقالی میگیرم اگه هم نه انصراف میدم 

ب حراست بگو .چند نفره برید اعتراض کنید .خوابگاه تعداد بالا باید ی ساعتی خاموشی بزنن 

میزنن ولی اصلا رعایت نمیکنن 

با هم دعوا و رقابت دارن و هیچ کدوم شکایت گروه دیگه رو پیش سرپرستا نمیبره چون خودشون هم تذکر میگرن 

چند بار ب سرپرست گفتم ولی میگه شکایتی غیر از تو از واخدتون نداریم 

دو دستگی متاسفانه نصفشون با نصف دیگه سر لج افتادن و این وسط ماییم ک چوبش رو میخوریم  من خوابم ...

باید بری به مسئولتون بگی بگو اتاق منو عوض کنین. ما این قانونمون تو امتحانا هم عوض نمیشد هرکس نصفه شب میخواست درس بخونه میرفت بیرون اتاق

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
باید بری به مسئولتون بگی بگو اتاق منو عوض کنین. ما این قانونمون تو امتحانا هم عوض نمیشد هرکس نصفه شب ...

باید کسی از اتاق دیگه باشه ک جاشو با من عوض کنه 

دقیقا موقع امتحاناس و آخر ترم  نمیشه هیچ کاری کرد