2777
2789

قبول ندارمش

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدازینکه ینفرکه ازکما خارج شده بودو  روح عزیزش رودرزمان کما دیده بودرو برام تعریف کرد   دیگه تناسخ رو قبول ندارم....

ولی من همیشه خواب میدم هواپیما سقوط میکنه  همیشه توهواپیما بودمو سقوط میکرد  درحالیکه توعمرم ازده متری فرودگاه هم ردنشدم😂  همه میگفتن روح قبلیت درحادثه هواپیما کشته شده حتما🙁    بعده اینکه خوابم رو تعریف کردم دبگه هیچوقت ندیدم . 

ولی بنظرم نمیشه از نظرم منطقی نیست 

یکسری چیزایی که راجبش شنیدم دقیقا همینطوره و با نظر شما موافقم ولی یکسری چیز های دیگه هم راجبش هست که به نظرم خیلی هم دور از منطق نیست 

البته من نمیدونم شنیده هام چقدر منبع مطمعن و معتبری داشته 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍

اصلا منطقی نیس

احتمال زیاد هممون تو بهشت بودیم

دیگه مادر پدرا فعالیت زیادی داشتن

ما رو کت بسته اوردن تو این دنیا که ازمایش بشیم

بعد بریم جهنم😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بنظرم فکر کردن به بهشت و اینا جذاب‌تره تا تناسخ  آخه واقعا این دنیا چی داره که بخوایم از بین ...

میگن تناسخ تا وقتی ادامه داره که روح به تکامل برسه 

البته خب رسیدن روح به تکامل توی یک زندگی هم به نظرم باید امکان پذیر باشه ولی خب 😁

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍
بعدازینکه ینفرکه ازکما خارج شده بودو  روح عزیزش رودرزمان کما دیده بودرو برام تعریف کرد   د ...

وای منم زیاد شنیدم راجب کسایی که میرن توی کما و چیزای عجیبی میبینن یا روح یکی از کسایی که میشناسنشون رو میبینن

به نظرم خیلی ترسناک و عجیبه

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍