2777
2789
عنوان

دهه ٦٠ ها

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 23 پست

چقدر همه چی ساده و بی آلایش بود 

چقدر مرد ها و زنامون با حیا بودن

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
به زور دستامون رو می کشیدن که برقصیم من که از عروسی می ترسیدم

اره       یه زمانی    بریک    مد شده بود تو عروسیا     با   زوبی زوبیمن دوست داستم  یاد بگیرم     تو خونه   پوست رو پاهام کنده شد یاد نگرفتم اخرش

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شکر و نم میکردن مادرا با لیوان قالب میزدن قند درست میکردن،یکی از همسایه ها ماشین از اداره می آورد یه قالب یخ بزرگ یک متری از کارخونه میخرید ده همسایه کلمن آب رو پر میکردن .....ای خدا ...‌دایی هامن دایی کل محل بودن خاله ندارم خاله ها اونا مال من بود ....چقدر بچه همسنو همکلاس بودیم و همه عاشق همدیگه 

تیپ پانکی ها 🤣شلوار تنگ و کمی کوتاه ...‌

اره   تا یکی بهدخودش میرسید  میگفتن یارو پانکیه    الان شده سوسول  جدیدا       ولی  پانکی باکلاستره نسل ما خخخخخححخخخخخخخخ

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
چقدر همه چی ساده و بی آلایش بود  چقدر مرد ها و زنامون با حیا بودن

الان دیگه   شرمو خوردن حیا رو قیی کردن    احترام بزرگتر کوچکتر ندارن اصلا   پدر مادرها لوسسون کردن  

ما دهه ۶۰ الان پدر ومادرنوجوانانیم

چی بگم  البته  بعضی ها  بچه  ها رو لوس میکنن    شامل همه نیست   خودم که ایجورم       تو تربیت      سختگیرم   همه جور