2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما کارمندی؟یه سوال داشتم

اگ خواستگاره قبول کن حتما فامیل داریم وضعش توپ شده

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

حدود ۳۰  البته کلی مزایا هم دارن که اگه اونارو حساب کنیم با پول هایی مثل پاداش و شارژ بن کارت اینا زیاد میشه 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
نه عزیزم

از من بپرس کارمند بانک هم وام خوب بهشون میدن هم مزایا عالی .هر مناسبتی باشه بهشون پول میدن آخر سال که بشه از مجمع بانک به حساب هر کارمندی کمتر از ۱۵ میلیون نمیدن البته هر چی سمت بالاتر پول بیشتر میدن و مزایای دیگه هم میدن 

رئیس شعبه ؟؟

اره فکر میکنم چون بابای منم همین حدودا میگبره 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
برادر خودمم کارمند هست خیلی حقوقش کمه واقعا بی انصافی 

ببین به هر حال بانکیا با پول سر و کار دارن ...بهشون میرسن تا مبادا به بیت المال دست درازی کنن اما بازم سه هزار  میلیارد اختلاس میکنن😄

از من بپرس کارمند بانک هم وام خوب بهشون میدن هم مزایا عالی .هر مناسبتی باشه بهشون پول میدن آخر سال ک ...

اقلا میدونم این اطلاعات شما برای بانک ملی صدق نمیکنه.بعد هم در گذشته بانکها دریافتیهای خوبی داشتن ولی الان نه.کارمندهایی که سابقه پایین دارن و تازه استخدام شدن اگه کل وامهارو یکجا هم بگیرن پول رهن خونه میشه حتی باهاش مسکن مهر هم نمیتونن بخرن مگر اینکه کنار کارشون کارهای معاملاتی و دیگه ای انجام بدن

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون

حقوقشون زیاد نیست ولی مزایای عالی دارن مثلا وام بلاعوض زیاد میدن بهشون 

ببخشید اسی بی زحمت میشه جواب سوال منم بدین 

من میخام برا معدل حسابم وام بردارم دادم کارتمو دست یه نفر که حسابای مغازشو با کارت من انجام بده امتیازم بره بالا حدود۱۵روز میشه کارتم دستشه بطور میانگین تو این۱۵روز ۳۰،۴۰،۵۰حسابم مونده چند روز چندروز واریز برداشت انجام شده 

کسی میدونه تا پایان ماه اینجوری بمونه چقد میتونم وام بردارم امتیازم چقد میشه.

❤🤍❤
ببین به هر حال بانکیا با پول سر و کار دارن ...بهشون میرسن تا مبادا به بیت المال دست درازی کنن اما با ...

هیچوقت یه کارمند رده پایین این کار رو نمیتونه انجام بده مطمئن باش.اختلاسها همه در سطح رده بالاهاست

تا جایی که میدونم استخدامیهای جدید این چند سال اخیر بانک ملی تعداد زیادیشون انصراف دادن چون اومدن و دیدن اون چیزی که فکر میکردم نبوده