2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

| مشاهده متن کامل بحث + 31791 بازدید | 47 پست
عزیزم هیچ مشکلی جز عفونت معمولی نداری خیالت راحت من بهت قول میدم عزیزم

ان شاءالله ک همینطورباشه بخدا امروز چنان درد کشیدم برا عکس رنگی رحم ک هنوزم نمیتونم پاشم راه برم..خدایاکمکم کن توروخدا دعام کنید نیاز ب تکه برداری ازرحم نباشه😭😭😭🤲

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توبهت گفتن بری تکه برداری ؟؟یا فعلا جواب ازمایشت نیومده؟؟؟

شنبع پاپ دادم اخرهفته امادس اما ترس از این دارم جواب پاپ مشکوک بزنه بگن برو تکه برداری از رحم و چون دوستم انجام داده میگ حتی دردش از عکس رنگی رحم هم بدتر منم ترس افتاده ب جونم😭

تکه برداری به این راحتیا انجام نمیدن مگه واقعا مشکلی باشه  نگران نباش

توروخدا درحد یه صلواتم ک شده دعام کنید فقط بگن عفونته و داروبدن مشکوک نزنه ک من یکی میمیرم ازترس و دردش😭

دردش چجوری یعنی مثل آمپوله یا بدتر 

ببین اگ پیش دکترخوب بری دردش خیلی کمه انگار یکی یه نیشگون ریز میگیره ازت همین..سی ثانیه تایک دقه تمام..اصلانترس..اینو منی دارم میگم بهت ک بی نهایت ترسوام دراین مواردا و کم طاقت نسبت ب درد

شنبع پاپ دادم اخرهفته امادس اما ترس از این دارم جواب پاپ مشکوک بزنه بگن برو تکه برداری از رحم و چون ...

خیالت راحت بهت قول میدم .نیاز نداری جواب ازمایشتم همون عفونت معمولی .خیالت راااااااااحت

خیالت راحت بهت قول میدم .نیاز نداری جواب ازمایشتم همون عفونت معمولی .خیالت راااااااااحت

ان شاءالله ک اینطور ک میگی باشه خدایا کمکم کن🤲🤲

ان شاءالله ک اینطور ک میگی باشه خدایا کمکم کن🤲🤲

عزیزم چرا اینقد به خودت استرس میدی .من میدونم که میگم .الکی که نمیگم.من زخم عمیق وشدید داشتم .بازم جوابش مشکوک نداشت دوسال پریودم نامنظم شده بود.خونریزی شدید داشتم .ترشح شدید داشتم

عزیزم چرا اینقد به خودت استرس میدی .من میدونم که میگم .الکی که نمیگم.من زخم عمیق وشدید داشتم .بازم ج ...

الهی ک دلم و اروم کردی خدا ب دلت ارامش بده...ان شاءالله ازمنم بزنه عفونت و نیاز ب تکه برداری رحم نباشه ..