2777
2789
چییییییی  پنالددددو😂 عشق مسی با ۸دتوپ طلا و یک جام جهانی

تعصب کورکورانه، جناب اشتباه گرفتی، اولا گل های مسی بیشترش پنالتیه بعدشم هم شما هم تمام طرفدارای مسی اینو خیلی خوب میدونن اگه عشق مقامات فیفا نبودن عمرا انقد توپ طلا و جام جهانی رو میبرد، جام جهانی که دیگه خییییلی تابلو بود، بخودشون گفتن مسی که انقد گنده اش کردیم مگه میشه جام جهانی نبره!

نصف توپ طلاها حق نبود، اینو خیلی خوب میدونید خواهشا انکار نکنید

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ۸۰ هم خیلیه یوهان کرایوف اوزه بیو  همشون  همین سنا بودن

اره درست تیگی کرایف از مشروب وسیگار و افسردگی اوزه بیو مال ۶۶ بود سالم بود بکندبایر حالا مرد دیگه عیبی نداره مهم اینه ما نمیریم

تعصب کورکورانه، جناب اشتباه گرفتی، اولا گل های مسی بیشترش پنالتیه بعدشم هم شما هم تمام طرفدارای مسی ...

چیییییی  جام جهانی  مسی نبود ارژانتین از گروهش صعود نمیکرد 

رونالدو خدایی چیکار  کرده به گل ملیش  مینازید،؟؟؟ باید بگم که ۳۰ بازی ملی بیشتر از مسی داره   رونالدو  مقابل  لیختن اشتاین  مالت   قبرس  بازی میکنه   مسی  بدبخت  مقابل   اروگوئه  برزیل  شیلی  ضعیفترینش  اکوادور

کاربر اقا 
همینو بگو، چه خودشونم باورشون شده

واقعا دلم واسه پسی فنا میسوزه عاخه طرفدار کی اییین شما 

اون اگه برده گنده های فیفا نبود الان هشت تا توپ نداش

رونالدو هر چی هست عروسک خیمه شب بازی کسی نیس 

توصیفشون میکنیم میگن توهین نکن
والا من به رئال خیانت نمیکنم هردو شون خوبن مهپ اینه که دارن نزدیک چهل سالگی بازی میکنن و عیاش نیستن& ...

من هم رونالدو  نمیگم بده  لتفاقا  بنظرم دومین تاریخه  اما  بعضیا قبول نمیکنن  مسی  یه سر گردن  از همه بالاتره  من خودم  بارسایی  نیستم  که ژرف مسی  باشم  من بایرنم  اما میگم  مسی  واقعا فرق  داره  بازیش   توپ  دستش  بیفته   موتور  تیم روشن میشه 

کاربر اقا 
واقعا دلم واسه پسی فنا میسوزه عاخه طرفدار کی اییین شما  اون اگه برده گنده های فیفا نبود الان ه ...

کافیته سبک بازی  هر دوشونو  تو همین جام  قطر مقایسه  کنی

کاربر اقا 
چیییییی  جام جهانی  مسی نبود ارژانتین از گروهش صعود نمیکرد  رونالدو خدایی چیکار&n ...

وقتی خودتو زدی به اون راه انتظار داری چی بهت بگم!

همه بازی ها ۱برصفر به لطف پنالتی

ریپلی نکن خواهشا

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792