2821
2789
عنوان

پسرعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 4955 بازدید | 178 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسی عکس خودت نزاری هم نمیشه ها گلم😁

این دیگ بنظرم نه چون مردای پررو هم اینجان

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
نه اول بارشه ویس صداشو میفرسته آره من با همشون راحتم شاید همین باعث شده توجه نکنم

اره خب پس اگر فقط واسه شما خونده فقط کاملا مشخصه که خوشش از شما میاد😕

شاید هم اون با همه راحت باشخ

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋
اسی ترک کرد تاپیکو😐

نه رف عکس پیدا کنه بفرسته امیدوار باش😂

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

واااای چشماش کپ چشمای پسره منه......!

خدایا یعنی اونم بزرگ بشه شبیه این آقا میشه 🥺🥺🥺

وای ....🤍😭🥺

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
2790
2823
2791
2779
2792