2821
2789
عنوان

پسرعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 4955 بازدید | 178 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از صداشون لذت برددممممم 

بسیار زیبا🤩

شاید منظوری داره یعنی کاملا اشاره داره به موضوع 

انقدر با پسر های فامیل صمیمی هستید که باهاشون حرف بزنید؟؟؟؟

یا مثلا اینطوری هست که این عادتش باشه کلا بخونه واسه همه

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋
خواهر چه خوش شانسی  حالا ما با پسر عمه هامون مثل غریبه ها هستیم اصلا سالی یکبار همو نمی دیدیم ...

نه اینکه پرو تر از این چیزاس انگار ملک باباشه هر روز رفا و شد داره خونمون البته من تنها زندگی میکنم یه مدته

منی ک امتحان دارم باید بخونم ولی منتظر عکسم😂😐💔

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
خوبه خوشبحالت موفق باشی چی میخای بخونی  ایران آینده ای ندارن جونامون برو بسلامت

مرسی عزیزم میخوام رشته بازیگری رو ادامه بدم البته مدرک دارم ولی میخوام بیشتر تلاش کنم

نه اینکه پرو تر از این چیزاس انگار ملک باباشه هر روز رفا و شد داره خونمون البته من تنها زندگی میکنم ...

خارج بچسب

ازدواج کیلو چند اونم فامیلی

موفق باشی انشاالله

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
2790
2823
2791
2779
2792