2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بانو ضد افتاب نیازی نیست فقط ابرسان بزن

ببین اتفاقا دشمن لک (حالا چه لک قرمز چه لک های قهوه ای ضد آفتابه) ضدآفتابه!

اگه خونه کسی آفتاب گیر نیست یا کلا تو شهر/گشورهای ابری زندگی میکنه که شاخص uv پایینه بله نیازی نیست ولی با این وضع ایران خیلی کمک کنندس

ببین اتفاقا دشمن لک (حالا چه لک قرمز چه لک های قهوه ای ضد آفتابه) ضدآفتابه!  اگه خونه کسی آفتا ...

میدونم خواهر گل من ولی ترکیب محلول کلیندامایسن با ضد آفتاب برای پوست خیلی مضره کلیندامایسن خودش محافظ پوست هم هست حتی موجب درمان اکنه هم میشه 

میدونم خواهر گل من ولی ترکیب محلول کلیندامایسن با ضد آفتاب برای پوست خیلی مضره کلیندامایسن خودش محاف ...

ببين كليندامايسن كلا يه ضدجوشه كه ما اجازه نداريم سرخود مصرف كنيم بايد بايد بايد زيرنظر پزشک باشه چون بدتر ميتونه جوش ها رو مقاوم به درمان كنه

جدا از اون ، استارتر درمود «جای» جـوش قرمز پرسيدن !

براى جاى جوش قرمز كليندامايسن كاربرى نداره چندان

استارتر جان يه سرى تركيبات براى رفع قرمزى صورت خيلى جوابه و معمولا تو كرم ها و سرم هاى ضدالتهاب يا ضدلک استفاده ميشه

يكيش نياسيناميد هست كه ضدقرمزى و ضدجاى جوشه (حتى ضدجوش هم هست) من نياسيناميد اوردنيرى داشتم ، باله آ هم داشتم هردو خوب بودن

دومين تركيب گلايكوليک اسيد هست كه اين تركيبم مستقيم روى رفع قرمزى تمركز داره من تونر گلايكو اوردينرى داشتم شديدا قوى بود بهم نميساخت! تونر گلايكولیک لورئال گرفتم خيلى ملايم و خوبه👌🏼

ضدآفتاب هرروز ميزدم (بيوتى آف جوسان واقعا روشن ميكنه صورتو) 

سرم حلزون سام باى مى هم واقعا جاى جوش رو از بين ميبره

ضدلک اكسيس واى هم تخصصى براى لک هاى قرمزه جوشه كه اونم خوب بود قشنگ قرمزيا رو برد👌🏼

البته لازم نيست همه اينا رو باهم بخريا! فقط يه كدوم كافيه

ببين كليندامايسن كلا يه ضدجوشه كه ما اجازه نداريم سرخود مصرف كنيم بايد بايد بايد زيرنظر پزشک باشه چو ...

والا من جای جوشمو با همین کلیندامایسن درمان کردم ولی اینم هست پوستو زیاد خشک میکنه ولی دیگه همچین بمب اتمیم نیست که نیاز به اجازه پزشک باشه😂