2777
2789
عنوان

سزارین دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سز اجباری میشه دیگه. یه سوالدشما بعد سزارین شکمت جمع شد؟ شکم من هرروز داره بزرگتر میشه ۸ماهه سزارین ...

دیگه هیچوقت مثل قبل از بارداری  نمیشه. برای من بزرگ موند. 

اوایل با شال بستم تا حدودی جمع شد بعدش دیگه نبستم الان جوریه که انگار ۴ماهه حامله ام

من بعد بارداریم از بیمارستان با شکم بند بستم تا دو ماه،کاملا جمع شد

اگه شیردهی نداری رژیم بگیر

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من فاصله بچهام چون یساله و اولیمو سز کردن دومیمم سز کردن ولی شکا میتونی زیر میزی بدی و اختیاری سز کن ...

منم از همین میترسم که دکترا قبول نکنند و باز دردسر داشته باشم چون طبیعی نمیخوام به هیچ وجه

شکم بند چه مدلی بود؟ میخوام گن بخرم نمیدونم چه مدلی خوبه

شکم بند بعد سزارین تو گوکل سرچ کنی میاد

چسبیه،سایز داره،از بالای ناف تا روی باسن میاد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ازهمین میترسیدم که چون 4سال گذشته بازم سز نکنند

فک نکنم خصوصیا گیر بدن،نهایتا زیرمیزی میدی به دکترت

کدوم شهری؟