2777
2789

توسل ب مهدی صاحب زمان عج واقعااا برا هرررکاری مجربه چون ایشون امام عصر ما هستن و ما برای کارهامون باید از ایشون راهنمایی و وساطت بخوایم 

حالا این نذر فقط برا ازدواج هست و رد خور نداره 

در این نذر ۳ مرتبه ختم قران نذر میکنید هدیه ب آقا امام زمان عج و از ایشون میخواین ک دعاتون کنه پیش خداوند ک بزودی ی ازدواج خوب و مناسب نصیبتون بشه 

۲ تا ختم قران رو پشت سر هم و بدون اینکه بینشون فاصله بیفته میخونید 

ختم ۳ رو میزارید برا بعده عقدتون  ب امید خدا 🤲🌱

امام زمان پدر اول ما هستن و در حق ما خییلی دلسوز هستن و دعا هاشون در حق ما مستجابه عزیزای من 😘

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما انجام دادی؟

ب ی خانم دیگ ام ک هیچ خواستگاری نداشت گفتم و انجام داد و خداروشکر نامزد کرده الان و با ی مورد خوب 

اره عزیزم 

منم شنیدم ختم قران خیلی جواب میده، عزیزم بخت خوب هم قسمتتون شد یا نه؟ چون بعضیا میگن دعا کردیم ولی بدش رو بهم داد من برام مهمه که خود طرف هم عاشق امام عصر باشن، و اینکه مدت زمان خاصی نداره که ختم بشه؟ ببخشید طولانی شد

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
ب ی خانم دیگ ام ک هیچ خواستگاری نداشت گفتم و انجام داد و خداروشکر نامزد کرده الان و با ی مورد خوب&nb ...

اهان ممنون

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
منبع چیه؟ 

منوع رو نمیدونم ولی من از کسی شنیدم خودش حاجت گرفته منم و ی خانم دیگ خداروشکر حاجت گرفتیم دیگ چ منبعی بهتر از این 

منم شنیدم ختم قران خیلی جواب میده، عزیزم بخت خوب هم قسمتتون شد یا نه؟ چون بعضیا میگن دعا کردیم ولی ب ...

بله عزیزم الحمدالله راضیم خداروشکر 

عزیزم خب همه چی برمیگرده ب دعای خودم آدم شما دعا کن ک خداوند ی همسر خوب و مناسب نصیبت کنه و خوشبختتون کنه با هم منم همین دعام بود عزیزم اسم کس خاصی رو نیاوردم ک باهاش ازدواج کنم 

بله نامزدمم خداروشکر خییلی آدم معتقد و با ایمانی هستش