من گفته بودم پریودیم عقب زده و تستم مثبت شده خواستم برم آزمایش بدم بعد به شوهر بگم از طرفی برای سقط دودل بودم گفتم بچه کوچیک دارم ی روز کلی پیش خدا گریه کردم ک اگه قراره من سقط نکنم ی نشونه بهم بده چکار کنم تا اینکه دیروز داشتم لباس شوهرمو میشستم دیدم توی جیبش ی ساعت زنونه بود با یکم شیره(مواد مخدر)حالا تصمیم گرفتم دیگه بشوهرم نگم و هرطور شده سقط کنم فعلنم نمیخوام بروش بیارم چون یکبار دیگم از اینکارا کرده بروش آوردم حالا مخفیانه کاراشو میکنه میگم زیر نظر بگیرمش ولی از درون داغونم
میدونی سقط چقد گناهه نکن این کارو حتما خدا صلاح دیده ک اون بچ رو بهت هدیه داده نشون بده ک لایقش هستی و شکر گذار،، سعی نکن همسرتو رصد کنی اینجوری خودت بیشتر اذیت میشی و زندگیت پر چالش میشه،،شاید هدیه گرفته واس شما شاید پیدا کرده و شاید هم امانت همیشه نمیشه منفی فکر کنیم!!
زندگی دونفره هم لازمه ش حرف زدنه بشین باهاش منطقی صحبت کن اگر مشکلی درین باره هست ک جدیه بهش بگو بدون هیچ بحثی سعی کن همیشه بهش حس درک شدن بدی با کلماتت بزرگش کن بهش عزت و احترام بده زیر سؤالش نبرد مدام با سوالات سعی نکن برنجونیش،، اینجوری اونم دلگرم تر میشه ب شما و ب زندگیش،،
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انسان چه خبر از آینده داره شاید همین جنینی که در وجودت نهاده شده یه روزی آدم بزرگی بشه که وجودش همه یزمشکلاتت رو درمان و حل کنه. دیدم که میگم. پس نگهش دار و با خدا معامله کن. نمیدونم چرا ما آدم ها همش با حساب دو دو تا چهارتا زندگی میکنیم و خدا رو در نظر نمیگیرم. کاری که نباید میشد شده و شما الان بارداری پس پای کاری که کردی وایستا و به فکر حذف اون نعمت خدا نباش چون حق زندگی داره
آره قطعا نشونه بود خود خدا میدونه چ وضعیتی گیر کردم😔
عزیزم وضعیت شما بد این درست ولی قبل این باید به فکر میبودین حالا که شده
این کار شاید وضعیت زندگیتونو بدتر کنه چون ناشکریه
از کجا میدونی خدا نمیخواد امتحانت کنه ببینه چقد سنجیده عمل میکنی
اول با همسرتون صحبت کنین یا سر از کارش در بیارین
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
میدونی سقط چقد گناهه نکن این کارو حتما خدا صلاح دیده ک اون بچ رو بهت هدیه داده نشون بده ک لایقش هستی ...
ای خواهر چی بگم ک این قصه سر دراز داره چند وقت پیش پیام ازش دیدم با دوتا خانوم در ارتباط بود و کلی باهاش حرف زدم منطقی هنوز منو مقصر کرد ک رفتی سر گوشیم کلی بحث داشتیم و قول داد ک دیگه اینکارو نکنه الان پیاماشو پاک میکنه ساعت زنونه کهنه بود با ی عطر زنونه بعدم امروز صب رفت سرکار من خودمو بخواب زدم دیدم رفت ساعت و شیره رو از توی جیبش برداشت چون فکر میکرد ندیدمش اگه کاری نمیکنه پس چرا میترسه
دقیقا فقط نمیدونم چطوری چون دارو نمیتونم بخرم قرص سقط گرونه
تهرانی؟؟ باید بری ناصر خسرو .به همسرت بگو قطعا میگه سفطکن و پول دارو رو میده ینی بااااید بده .تنهایی که حامله نشدی جونم باهم بوده .پس حمایتت میکنه ،اصلا دعوا نکن خونسررررد باشششش دوتا ارامبخش بخور مه خونسرد باشی.یه لباس خوب بپوش خیلیییی با کلاس و اروم بشین پیششش بگو عزیزم من شرایط رو میدونم و توی جیبت خواستم لباس بشورم وسایل رو دیدم الانم باردارم میخوام سقط کنم لطفا برام قرص تهیه کن .خیلیییی اروم صحبت کن انگار داری راز میگی.اروم و ب متانت .بگو دوتا دازیم ،تو هم که دوسم نداری با خانوم های ذیگه هستی .منم اصراری ندارم اذیتت کنم بگم با کسی نباش فقط با من باش.زندونی من که نیستی هر کار دوست داری بکن.فقط برام لطفا عزیزم قرص بگیر .( خیلی اروووم و با شخصیت صحبت کن )))) میفته به پات
ای خواهر چی بگم ک این قصه سر دراز داره چند وقت پیش پیام ازش دیدم با دوتا خانوم در ارتباط بود و کلی ب ...
خوب نگران زندگیشه ک شما راجعبهش فکری بکنی و این مساله باعث شه مدام بهش شک داشته باشی،، اگ میخواست شما نبینی و پنهون کنه ازت اصلا میتونست جای دگ مخفي کنه ک شما نتونید ببینید،،
اما مساله ی دگ اینکه میگید خدا نشونه گذاشت چ نشونه ای خواهرم؟ خدا چرا بده ک با نشونه بگیره؟ اصلا با این ذهنیت غلط ب این فکر نکنید هوای نفس تونه میخواد شمارو گمراه بکنه، شما باز هم باهاش صحبت کن با ملاحظه و در آرامش، خودتونو زندگیتونو بهش یاد آور بشید سعی کنید بیشتر کنار هم باشید وقت بذارید برای هم
سقط یعنی کشتن یه انسان و هیچ چیز نمیتونه به شما مجوز قتل یه انسان رو بده
خیلی نگران جان یه لوبیای هشت روزه هستی نه ماه دردشو بکش بعدشم یه پدر بامسئولیت پیدا کن براش خودتم مادری کن خرجشم بده تربیتشم بکن خوشبختیشم تضمین کن. کاشکی حرف زدن پولی بود شاید یکم ملاحظه میکردین. طرف دلش شکسته تصمیمای به این سختی باید بگیره بعد همینطوری میاین یه جمله رندم میندازین وسط بی فکر کردن به عواقبش.