2777
2789
عنوان

تعبیر خواب.

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم بفرمایین

جون تون سلامت ❤️

یک روش این هست که حل هاتون می نویسید و برای هر کدوم سود و زیانش می نویسید و هر کدوم سودش بیشتر شد و زیانش کم تر به احتمال زیاد زاه حل بهتری هست 

و یک روش هم این طور هست که راه حل های رسیدن به اون اهداف رو که نوشتید اون راه حل هایی که بهش حس خوبی ندارید حذف کنید و مابقی درجه سختی و آسونی انجام دادن شون مشخص کنید و بعد بر اساس آینده نگری فرض کنید هر کدوم چه پیامد مثبت و منفی داره

و مرحله بعد یک طرح برای انجام راه حل پیشنهادی بکشید که چطوری و کجا و کی و توسط چه کسی می خواید انجام بدید و پیش بینی کنید که ممکن هست چه موانعی ممکن هست تو مسیرتون پیش بیاد و یک طرح پشتیبان هم طرح کنید که اگر نتونستید از این طرح برای اجرای راه حل استفاده کنید از طرح پشتیبان استفاده کنید

و آخرکار هم می رسه نوبت به اجزای راه حل و اگر نتونستید انجام بدید ناامید نشید یکی دوبار دیگه هم انجام بدید اگر دیدید باز هم موفق نبود از راه حل دیگه استفاده کنید یا تغییر مسیر بدید

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

امکانش هست شمارتون یا یه راه ارتباطی با خودتون بزارید من احتیاج دارم به راهنماییتون

چشم 🙏🏻🌹

09175318694 

ایتا دارم و به احتمال زیاد حافظه گوشیم خالی بشه روبیکا هم نصب می کنم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

جون تون سلامت ❤️ یک روش این هست که حل هاتون می نویسید و برای هر کدوم سود و زیانش می نویسید و هر ...

ببخشید گلم.  دیشب. خوابم برد.    مرسی از اینکه خواهرانه منو راهنمایی کردین شات میگیرم وهمیشه میخونمش