2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 145 پست
البته من رتبم ۲۴۰۰۰شده بود ولی با این حال نا امید نشدم و تو انتاخب رشتم ۱۳۰ تا کد فرهنگیانو زدم شکر ...

روزی چن ساعت خوندی؟

ینی تبریز با رتبه ۲۴ هزار برمیداره؟

منم ساکن کرجم منطقه ۲ .میخام تهران.قزوین بزنم بنظرت جاهای دیگم بزنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴۰۰۰ شد گفتم که با معجزه قبول شدم ،اونم تو آذربایجان شرقی که بیشترین رتبه ای قبول شده بود سال قبل ...

شکر خدا موفق باشی 🥺مطمئنا دل خیلی پاکی داری ک خدا ب دلت نگا کرده واقعا معجزس شاید ب هرکس بگی با رتبه ۲۴ هزار بگه ن نمیشه ولی راسته ک میگن کاری ک خدا انجام میده بنده حتی تصورشم نمیکنه

چون دلت پاک ب منم دعا کن🙏

روزی چن ساعت خوندی؟ ینی تبریز با رتبه ۲۴ هزار برمیداره؟ منم ساکن کرجم منطقه ۲ .میخام تهران.قزوین ب ...

اول تمام تلاشتو بکن دعوت به مصاحبه بشی

بعد میتونی وقتی دفترچه انتخاب رشته اومد اون موقع میتونی تصمیم بگیری

آقا
من سال قبل از فروردین شروع کردم و خوندم با اینکه دوسال بود از درس و مدرسه دور بودم ،به خدا توکل کردم ...

رشتتون چی بود ؟ بیشتر توضیح میدی چقد خوندی و چطوری 

جدی میگی دیگه آره ؟ 😍

شکر خدا موفق باشی 🥺مطمئنا دل خیلی پاکی داری ک خدا ب دلت نگا کرده واقعا معجزس شاید ب هرکس بگی با رتب ...

ممنون دعای پدر و مادر میتونه خیلی کمکتون کنه فقط بعد نمازات دعا یادت نره از خانم فاطمه زهرا کمک بخواه ولی در کنارش تمام تلاشتو هم بکن،ایشالا قبول میشین

آقا
انشالا همکار میشیم😉♥️ فقط تلاش تلاش تلاش  نزار افکار الکی ذهنتو اشغال کنه که البته طبیعیه و ح ...

پشت کنکوری عزیزم؟اره واقعا افکار منفی زیاده از اون بدتر آدمای اطراف میگن ک توی این مدت کم دیگ بیخیال شو بمونه سال بعد

واقعا از خدا ی معجزه میخام ک شرمنده خونوادم نشم بتونم خشحالشون کنم

مم از فردا روزی ۶ بخونم پس 

باید ازکم شروع کنی و رفته رفته افزایش بدی به ۶ساعت قانع نباش تا جایی که میتونی بخون ۱۲ ساعت بخونی عالی میشه ،مرور یادت نره،تست زیاد بزن نزدیکای کنکور تست جامع زماندار بزن

آقا