2777
2789
عنوان

اگر برگردین به گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 63 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم درست میگی..همه چیزو زودتر از موعودش شما تجربه کردی

یه احساسایی هس هی آدم میخواد خودشو نفرین کنه که میاد سراغش لعنت به این احساس که حسرت این به دلم موند با کسی که یه زمانی فکر میکردیم عاشق همیم حداقل دو روز ازدواج میکردم زندگیو اونجوریم میدیدم کاش میشد فهمید اون موقه خوشبخت بودم یا نه همسر خوبی دارم ولی کنار خانوادش در عذابم گاهی وقتا فک میکنم من خیلی تلاش نکردم واسه هیچی فقط وقتی دردسر نازل شد روی سرم من فقط مقاومت کردم کاش میشد ۵سال برگردم عقبب

من پریشانم پریشان تر از آخرین ستاره ی آسمان صبح به خودش که می اید همه رفته و او اندوهگین جا مانده خیال اسوده ی سختی دست برگریبانم شده
حس ادم همیشه درس میگه 😂 هعی اینم بخشی از زندگیمون بود ولی کاش وسط جوونی تجربش نمی کردم 

انشالله از این به بعد بهترینخارو تجربه کنی..ولی لطفا هرچی به دلت خورد و نادیده نگیررررر😂

یه احساسایی هس هی آدم میخواد خودشو نفرین کنه که میاد سراغش لعنت به این احساس که حسرت این به دلم موند ...

عزیزم..گاهی وقتا کنار کسی که عاشقشی هم یه مشکلایی به وجود میاد که میگی کاش باهاش زندگی نمیکردم و عشقتون از بین میره..اگر همسرت خوبه،همسرتو بچسب ول خانوادش کن نادیدشون بگیر

به عشق سابق م می گفتم که چقدر دوسش دارم،هیچوقت با بابام بد رفتاری نمیکردم،مهمتر از همه  باهر سا ...

عزیزم….مشخصه!از اسمت مشخصه!!!حسرت گذشته….

امیدوارم ایندهذخوبی و تجربه کنی عزیزم

شرایط خویم تو زندگی خیلی تاثیر دارهااااا

اره 

ولی وقتی کسیو دوست داشته باشی شرایط بدو حتی اخلاقای بدشو تحمل میکنی

ولی اگر کسیو دوست نداشته باشی تو بهترین شرایطم بهم دیگه جفتک میزنین خسانت میکنین و تحمل کوچک ترین مشکلات براتون مثل جون کندن میشه