ناینو مدیر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 12522 عنوان من وشوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 19 پست سالهاست جدا ازهم میخوابیم وهفته ای یک بار رابطه داریم ازاین ناراحت نیستم چون خودمم سردمزاجم ولی ازاین ناراحتم هیچ محبتی نمیبینم ازشوهرم چون جدا میخوابیم علتشم اینکه پسر بزرگ دارم توخونه واتاق نداریم همش یه هاله من بافاصله ازاونا میخوابم.پسرم ۱۵سالش 1402/10/18 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 12522 خب پس موقع رابطه چطوری انجام میدید پسرتون نفهمه ؟ پسرم صبح هامیره مدرسه ولی یه پسر ۵ساله دیگه هم توخونه دارم .گاهی سرپسر کوچیکم باگوشی گرم میکنم که اونم باعرض پوزش ۱۰دقیقه هم نمیشه دیگه ازاین مدل رابطه هم بدم میاد حس میکنم همینم نباشه بهتره
باکیوف عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3956 بچه ها باید محبت کردن پدر و مادر به هم رو ببینن ویاد بگیرن وکنارهم خوابیدنشون یه چیز عادی باشه
lover_the_majid عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 4867 پسرم صبح هامیره مدرسه ولی یه پسر ۵ساله دیگه هم توخونه دارم .گاهی سرپسر کوچیکم باگوشی گرم میکنم که او ... وای چه بده شرایط خونه عوض کردن ندارید ؟شوهرتون از این وضع ناراحت نیست ؟؟ ♻️کارما♻️
tahrany عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 637 منم ۱۰ ساله جدا میخوابم بچه بزرگم ندارم فقط خر و پفهای همسر محترم اجازه نمیده تا شعاع ۴۰ متری کسی ن ... آخ گفتی منم ۶ ساله عادت نکردم الانم منو پسرم تو اتاقیم همسرم سالن آنقدر هوار داد کردم یه کم جابهجا شو صداتو نشنوم بهش برخورد گفت فردا شب میرم تو کوچه میخابم تا تو راحت بخابی کاربری دست منو خواهرمه🫡