2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید 🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 27 پست
یکی نیست کمک کنه

میدونم ارع ب هموشمارت زده باشه چون بایگانی هات روشن بوده بازگشت خورده اگ پیامای ....نیست بگو براقبلا هست اگرپرسیدبروت اورد اگ پیامای چرتو پرت زیادداری بگو واتساپم تواین چندسال دسته فلانی بوده اگ کسی هست باهاش درارتباط نیسی 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ارع ب هموشمارت زده باشه چون بایگانی هات روشن بوده بازگشت خورده اگ پیامای ....نیست بگو براقبلا ...

اصلا گوشی انموقع دست من نبود اجیم پیشش بود تا عکس چندتا دوستام دید گفته اره مال منه. خیلی خجالت میکشم چون اصلا یادم نمیاد... الان چیکار کنم که دبگه پیاما براش بالا نیاد

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
چت ها عاشقانس 

یادم نمیاد

نمیدونم چتا خونده یا نه.ولی خیلی بدبینه حتی اگه فقط همون پروفایل دیده باشه

یادم نمیاد نمیدونم چتا خونده یا نه.ولی خیلی بدبینه حتی اگه فقط همون پروفایل دیده باشه

باور میکنی دیگ نمیشه کاری کرد به روی خودت نیار بعد چند روز کم کم یادش میره نگران نباش میدونم الان خیلی حس بدی داری 

هر کی بود تو راهت بغل کردی...🦋

باور میکنی دیگ نمیشه کاری کرد به روی خودت نیار بعد چند روز کم کم یادش میره نگران نباش میدونم الان خی ...

اینکه به رو خودم نیارم سخت نیست اما میترسم بهم بددل بشه یا تحریک بشه کل گوشی ریکاوری کنه

باور میکنی دیگ نمیشه کاری کرد به روی خودت نیار بعد چند روز کم کم یادش میره نگران نباش میدونم الان خی ...

چطوری میشه همه دادها قبلی پاک کرد ک باز اینطوری نشه

اینکه به رو خودم نیارم سخت نیست اما میترسم بهم بددل بشه یا تحریک بشه کل گوشی ریکاوری کنه

این خوبه بابام فهمید سیگامیکشم فیلتراشودید ازخجالت دارم میمیرم من چ کنم پیام دادم بابایی معذرت میخام تکرارنمیشه جوابی نداده

این خوبه بابام فهمید سیگامیکشم فیلتراشودید ازخجالت دارم میمیرم من چ کنم پیام دادم بابایی معذرت میخام ...

خیلی حساسه رو این مورد؟