2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 44 پست
اتفاقا خوبه دنباله هدف هات هستی ،ولی به ازدواج جدا از هدفات نگاه کن،با هم قاطیشون نکن،میتونی هم درست ...

اخه میترسم فردا لج کنن باهام و اجازه ندن کار کنم چون واقعا دوس دارم قبل ازدواجم شاغل باشم

چطور تو شرایط عقد بیارم؟ تو برگه بنویسم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میترسم فردا لج کنن باهام و اجازه ندن کار کنم چون واقعا دوس دارم قبل ازدواجم شاغل باشم چطور تو ش ...

گلم اینجا هر کی نظر خودشو میده ،اونیکه درس خونده کار کرده مجرد مونده میگه به ازدواجم فکر کن،اونیکه درس نخونده کار نرفته میگه به هدفات فکر کن،پس با یه مشاور خیلی خوب بنظرم صحبت کن اینجا مشاوره نگیر،تو عقدنامه عاقد قید میکنه،و داماد وشاهد امضا میزنن

هییی خواهر مثل منی 

پدر منم خواستگار میومد میگفت نمی‌شناسیم رد می‌کرد 

حالا یه نفر اومده شرایطش مثل همین خواستگاره ولی بابام راضیه چرا چون باباشو میشناسه😂💔

انگار هر کی که بشناسه آدم خوبیه هر کی هم نشناسه آدم بدیه 

حالا نمیدونم شناختن خود پدره چه ربطی داره به پسر 

ولی معلوم بود مادرش یکمی اذیت میکنه حالا نمیدونم شاید اشتباه میکنم

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
تو عقدنامه خودت  عاقد قید میکنه

اخه میترسم پایبند نباشن و بحث یه عمر زندگیه

مادرم فقط میگه چون اشنا هستن باهاشون ازدواج کن براش مهم نیس اهدافم و اینا

و من حتی نسبت به پسره حسی ندارم اینکه جذبش بشم

هییی خواهر مثل منی  پدر منم خواستگار میومد میگفت نمی‌شناسیم رد می‌کرد  حالا یه نفر اومده ...

اخه هر ادمی خوب و بد داره نمیشه همینجوری قضاوت کرد چه بسا ادماییی که غریبه هستن و دوست شدن اخرش و خیلی صمیمی شدن 

ولی من کلا نسبت به پسر حسی ندارم

اخه هر ادمی خوب و بد داره نمیشه همینجوری قضاوت کرد چه بسا ادماییی که غریبه هستن و دوست شدن اخرش و خی ...

آره خب مثلا من یه خواستگار دیگه دارم 

خواهرشو میشناسم خوبه مادرشم نسبت به مادر این یکی خواستگارم بهتره شهرم هستن اونجا برم لازم نیست کار کنم خودشم مکانیکه

ولی این روستاس کار نداره احتمالا درسم نخونده برم اونجا باید کشاورزی کنم بابام فقط چون باباشو میشناسه راضیه

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
اگه پسر خوبیه و درآمدش خوبه قبول کن ولس شرط بذور بیاین شهر زندگی کنین

من کلا یکی از معیارهام اینه که برام جذاب باشه و خوشگل باشه تو نگاهم شاید فک کنی فقط به  ظاهر فکر میکنم ولی اینجوری نیس من حسی بهش ندارم ولی نمیدونم فک نکنم بیاد شهر اخه چکار کنه بیاد اینجا