ما یکی بهمون گفت از فامیل که بدید ما بگیریم مل هم رودربایستی قبول کردیم برا من و گرفتن مراحل آخره ال ...
همینو بگو!بگو پرسیدم گفتن یارانه رو قطع میکنن!وااااا چرا بهشون بر بخوره؟چه پرتوقع!یعنی حاضرن به شما ضرر بزنن تا خودشون سود کنن؟؟ببخشید ااگه اینطوره پس اینا دبگه فامیل و دوست نیستن دشمنن!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه میدونم ببین انقد سیریشه هرچی میپیچونیم روزی ده بار زنگ میزنه بازم حتما میخواد قانع کنه ک اینطور ن ...
مطمئنا الانم بهش اینو بگی میگه نه و شایعه است و ما گرفتیم قطع نشده و هزار بهانه دیگه!عزیزم فکر سود خودشه معلومه که جلز ولز میزنه و روزی ۱۰ بار ز میزنه چون به نفعشه!کی روپیدا کنه مثل تو ساده!شما هم چون شل گرفتی بهش رودادی به خودش جرات میده هی ز بزنه و آسایشتو از بین ببره،یبار که رک و قاطع جوابشو بدی و بگی نه حساب کار دستش میاد