2777
2789
عنوان

درآمد از کارت ملی فامیلا

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 28 پست
ما یکی بهمون گفت از فامیل که بدید ما بگیریم مل هم رودربایستی قبول کردیم برا من و گرفتن مراحل آخره ال ...

همینو بگو!بگو پرسیدم گفتن یارانه رو قطع میکنن!وااااا چرا بهشون بر بخوره؟چه پرتوقع!یعنی حاضرن به شما ضرر بزنن تا خودشون سود کنن؟؟ببخشید ااگه اینطوره پس اینا دبگه فامیل و دوست نیستن دشمنن!

همینو بگو!بگو پرسیدم گفتن یارانه رو قطع میکنن!وااااا چرا بهشون بر بخوره؟چه پرتوقع!یعنی حاضرن به شما ...

چه میدونم ببین انقد سیریشه هرچی میپیچونیم روزی ده بار زنگ میزنه بازم حتما میخواد قانع کنه ک اینطور نیست خیلی پرتوقعه من با بچه کوچیک پدرم درومد تا خانم سود کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چ بد شوهرمم همینو میگه مگه چقد میخوان بدن من کارت ملیمو بدم 

پول دارین خودتون برید بخرین سهم دلارتونو   چیزیم زیاد نفع نمیکنین نهایت هفت هشت تومن شاید نمیدونم   برا اونی ک اینکارو.میکنه سود زیاد داره کارت ملی ده نفرم بگیره میشه هفتاد هشتاد میلیون پول مفت

چه میدونم ببین انقد سیریشه هرچی میپیچونیم روزی ده بار زنگ میزنه بازم حتما میخواد قانع کنه ک اینطور ن ...

مطمئنا الانم بهش اینو‌ بگی میگه نه و شایعه است و ما گرفتیم قطع نشده و هزار بهانه دیگه!عزیزم فکر سود خودشه معلومه که جلز ولز میزنه و روزی ۱۰ بار ز میزنه چون به نفعشه!کی رو‌پیدا کنه مثل تو ساده!شما هم چون شل گرفتی بهش رو‌دادی به خودش جرات میده هی ز بزنه و آسایشتو از بین ببره،یبار که رک و قاطع جوابشو بدی و بگی نه حساب کار دستش میاد

مطمئنا الانم بهش اینو‌ بگی میگه نه و شایعه است و ما گرفتیم قطع نشده و هزار بهانه دیگه!عزیزم فکر سود ...

لعنتی شوهر دخترخالمه خیلی با خالم رودربایستی دارم خیلی هااا 

ولی شوهرم میگه انقد میپیچونمش تا بیخیالم شه خیلی بچم اذیت شد سر این قضییه هی برو بانک تا تهران برو

ینی شوهرم برا خودشو بگیره یبار قط نمیشه؟

اینو.فکر نکنم یبار دوستم کارت ملیشو داد  دفه دوم برادرش ک بانک کار میکنه متوجه شد میخاد کارت ملیشو بده اصلا اجازه نداد گف یارانتو حتما قط میکنن   منم از همونجا متوجه شدم 

لعنتی شوهر دخترخالمه خیلی با خالم رودربایستی دارم خیلی هااا  ولی شوهرم میگه انقد میپیچونمش تا ...

خوبه پس همون بسپر به شوهرت کارو در میاره،خیلی یدم میاد از این آدمای که فکر میکنن خیلی زرنگن!

خوبه پس همون بسپر به شوهرت کارو در میاره،خیلی یدم میاد از این آدمای که فکر میکنن خیلی زرنگن!

جالبه فک میکنه ما چشش میکنیم میگه پول مال همکارمه فک کرده مثلا چه پولی هست حالا😅