2777
2789
عاشق موهات بودی با کراتین و...نابودش نمیکردی😂😂

از کجا می‌دونی کراتینه ؟لاین کراتین فقط کراتین هست ؟

یکم اطلاعاتت ببر بالا بعد بیا حرف بزن 

در ضمن من احیا کردم نه کراتین 

اینم بگم دوساله دارم انجام میدم کار احیا رو آسیب که نرسوندم به کنار کلیم تقویتش کردم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دل شکستن هنر نمی‌باشد.

با هم مهربان‌تر باشیم هیچکس از آخرین دیدار باخبر نیست ...

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

😁🐞

نارنگی‌پوست‌کندن‌آسونه ؛ یکیوپیداکنین‌براتون‌اناردون‌کنه .   سالیوان‌هستم(ورژن‌کوچولوش)'                                         عاشق‌شعر،کتاب،فیلم‌و‌رمان .                                             یه‌صلوات‌مهمونم‌می‌کنی؟💜 
از کجا می‌دونی کراتینه ؟لاین کراتین فقط کراتین هست ؟ یکم اطلاعاتت ببر بالا بعد بیا حرف بزن  د ...

منم موهام افتضاحه موخوره داره خشکه .برای احیا برم چی بگم توروخدا راهنماییم کن

اگه منو دوست نداره پس چرا با من تو یه کشور زندگی میکنه؟💔😂

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792