2777
2789
عاشق موهات بودی با کراتین و...نابودش نمیکردی😂😂

از کجا می‌دونی کراتینه ؟لاین کراتین فقط کراتین هست ؟

یکم اطلاعاتت ببر بالا بعد بیا حرف بزن 

در ضمن من احیا کردم نه کراتین 

اینم بگم دوساله دارم انجام میدم کار احیا رو آسیب که نرسوندم به کنار کلیم تقویتش کردم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دل شکستن هنر نمی‌باشد.

با هم مهربان‌تر باشیم هیچکس از آخرین دیدار باخبر نیست ...

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

😁🐞

نارنگی‌پوست‌کندن‌آسونه ؛ یکیوپیداکنین‌براتون‌اناردون‌کنه .   سالیوان‌هستم(ورژن‌کوچولوش)'                                         عاشق‌شعر،کتاب،فیلم‌و‌رمان .                                             یه‌صلوات‌مهمونم‌می‌کنی؟💜 
از کجا می‌دونی کراتینه ؟لاین کراتین فقط کراتین هست ؟ یکم اطلاعاتت ببر بالا بعد بیا حرف بزن  د ...

منم موهام افتضاحه موخوره داره خشکه .برای احیا برم چی بگم توروخدا راهنماییم کن

تاریکترین شبها هم میگذرند و خورشید دوباره طلوع خواهد کرد،صبور باش وتحمل کن

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|