2777
2789
عنوان

چه مهارتی در آمد خوبی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 24 پست
اصلا کار جذابی نیست به نظرم یه ساعت باید بالاسر مشتری باشی

بستگی به شخصیت هرکس داره و استعدادش مثلا یکی براش کار بی ارزشیه مثل خودم که اون فرد نمیتونه پیشرفت کنه و حتی کارش و دوست داشته باشه یکیم استعداد و علاقه داره و میتونه به جاهای خوبی برسه 

فعلا ک ارایشگری چون الان خیلیا از نونشون میزنن ک هرماه برن ب ظاهرشون برسن

زبان

خیاطی و مزون اینا بزنی

برنامه نویسی(یکسالونیم دوسال اینا طول میکشه یاد بگیری برا خودت تمرینی پروژه بزنی بعد اونارو بریزی تو رزومه و درنهایت از کارفرما کار بگیری درامدش وحشتناک فوق العادس ولی کار هرکسی نیست چون واقعا ی مغز پر حوصله و هوش زیاد میخواد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیاطی  ترید  ساخت طلا و زیورآلات برنجی

ساخت طلا و بدلیجات دوست دارم 

ولی تو شهر ما جایی نیست برای آموزش

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
کیک و شیرینی پزی و طراحی سایت هم خوبه فقط برای شروع هزینه میخواد 

کیک و شیرینی دوست دارم

طراحی سایت منظور همون برنامه نویسیه؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
فعلا ک ارایشگری چون الان خیلیا از نونشون میزنن ک هرماه برن ب ظاهرشون برسن زبان خیاطی و مزون اینا ب ...

دقیقا ولی واقعا تو آرایشگری موفق نمیشم چون علاقه ندارم بهش

کیک و شیرینی دوست دارم طراحی سایت منظور همون برنامه نویسیه؟

کاراشون تقریبا یکیه ولی این یکی سایت طراحی میکنه اون یکیی برنامه

یه دوست دارم طراحی سایت بلده پروژه هاش و که اکثرا هم از آنلاین شاپ ها میگیره بالای 30 تومنه یادم بگیری کاری نداره فقط لپ تاپ و.. میخواد از یوتیوب هم میشه اموزش دید

2790
2778
2791
2779
2792