2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب غیر از همین و بگم🤦

بعدم بگو ما تازه رل زدیم نمیشه ک پاشم بیام حضوری 

بگو بزار آشنا بشیم 

اره اصلا رو دروایسی نداشته باش ،بگو من زندگیم خیلی محدودیت ها داره نمیتونم تو اینجور رابطه ها بمونم هم از طرف خانواده هم از طرف در همسایه برام بد میشه 

بگو من خودمو تا این سن پاک نگه داشتم،

شایدم داره امتحانت میکنه میخواد ببینه از اونا هستی ک میری یا ن 

ولی تو اصلا به روی خودت نیار 

هرموقع میگه میخوام ببینمت دلم تنگ شده طاقت ندارم ،بگو عزیزم منم طاقت ندارم منم دلم میخواد ببینمت ولی عاقبتی نداره منم حقیقتش دل جرعت این کارا ندارم 

مطمعن باش اگه واقعا بخوادت بزودی دست و پا میکنع و میاددخواستگاری 

با اکانت مشخص نمیشه ،باید زیر آبی بری  باید انقد رو مخش بری ک خودش خودشو لو بده  میفهمی ...

چطوری🥺🥺

من بلد نیستم که یاد بده

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️
خب باید اول ببینم تا چه حد جلو رفتین ،یا مثلا چقد باهاش راحتی 

راحتیم تا حدی..

اینو بگم خانواده خیلی مذهبی داره مثه من

در حدی که مامانش پیامای منو دیده بود اینو دعوا کرده بود که

این چه کاریه 

اما بیشتر چتمون دعواست ..

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️
راحتیم تا حدی.. اینو بگم خانواده خیلی مذهبی داره مثه من در حدی که مامانش پیامای منو دیده بود اینو ...

خب این خوبه ولی دلیل نمیشع ،مثلا بعضی پسرا یه شب یه پولی میدن به یه شخصی و کارشونو میکنن بدون اینکه کسی بفهمه ،درکل میگن شالا کسی نخواد کاری،کنه

دعوا سر چی دارید ؟خودش همش بهونه گیری میکنه یا تو 

خب اینم موقعیت خوبیه ،آدما تو اعصبانیت خیلی چیزا رو فاش میکنن ،توهم از همین طریق بفهم ک جایی دیگم اوکی داره یا ن ،مثلا همش خودتو به رخش بکش مطمعن باش،اگه جایی دیگم داشته باشه،میگه آره من هزارتا برام میمیره و فلان 

درکل میگن پسری ک سرش به خودت گرم باشه و تنها گزینه اش باشی تمام تلاشش میکنه راضی نگه ات داره 

و اینکه ببین حس خودت چی میگه تو بهتر میفهمی چون باهاش در ارتباطی ،از. حرفاش از رفتاراش از احترام گذاشتنش از اینا میشه فهمید اوضاعش،چجوره 

مثلا اینی ک من باهاشم خیلی بدبخته دقیق میشع سوار سرش شد ،میشع کنترلش کرد ،مثلا موقع باهم دوست بودیم حتی من میگفتم چه برنامه ای تو گوشیش داشته باشع یا ن