2777
2789
عنوان

بچها به نظرتون دلشو شکستم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست
دلم برای پسره سوخت 🥲💔  ولی عزیزم تو حق انتخاب داری نمیتونی بخاطر خواستن ی نفر از خواسته خودت ...

امضات🥲💔

منم واقعا دلم میسوزه 

خیلی محترمانه بهش گفتم نه اصن نمیخواد بپذیره

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️
امضات🥲💔 منم واقعا دلم میسوزه  خیلی محترمانه بهش گفتم نه اصن نمیخواد بپذیره

امضام سرنوشتمه 💔🥲 لعنت به این زندگی 

دیگ جواب شو نده 

به ولله پسرا ارزش شو ندارن چسناله کردن و همه بلدن 💔

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضام سرنوشتمه 💔🥲 لعنت به این زندگی  دیگ جواب شو نده  به ولله پسرا ارزش شو ندارن چسنال ...

😭😭😭دارم بهش میگم من اصلا آدم رابطه نیستم ول کن خودت اذیت میشی میگه من اذیت نمیشم قسم میده بمون

😭😭😭دارم بهش میگم من اصلا آدم رابطه نیستم ول کن خودت اذیت میشی میگه من اذیت نمیشم قسم میده بمون

چقدرم که ما شا الله سیریشه ... ی مدت بگذره خودش ول میکنه اصلا توجه نکن برای منم پیش اومد انقدر پیام داد من جواب ندادم که بیخیال شد 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
چقدرم که ما شا الله سیریشه ... ی مدت بگذره خودش ول میکنه اصلا توجه نکن برای منم پیش اومد انقدر پیام ...

😭😭خواهر میشه چت جدیدم بخونی

😭😭خواهر میشه چت جدیدم بخونی

واقعا نمیدونم چی بگم 😕😕 

کاش از ی مشاور یا روان شناس کمک بگیری