2777
2789
عنوان

چرا بهم نگفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 29 پست
والا ما از وقتی که عروسی گرفتیم همیشه کارای مالی به عهده من بوده چون به هم اعتماد داریم و هیچوقت بهم ...

عزیزم اشتباه متوجه شدی 

من‌ نگفتم کنترل حساب و کتاب 

گفتم هدیه ای که با من در موردش صحبت نشده 

ممنونم که می فهمیم

به نظرم این موضوع رو بهش بگو ... هیچ عیبی نداره .. بهش میگن زندگی مشترک ... این یه نوع نادیده گرفتنه ... البته نمیخوام پیاز داغشو زیاد کنم ولی خب حس خوبی به آدم دست نمیده دیگه ...درک میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اشتباه متوجه شدی  من‌ نگفتم کنترل حساب و کتاب  گفتم هدیه ای که با من در موردش صحبت ...

حتما که نباید دربارش با تو صحبت کنه مثه این میمونه که تو با خواهرت یا مامانت بری بیرون واسه خودت یه رژ لب بگیری واسه اونم یکی بگیری میری به شوهرت میگی؟؟؟؟

کلا خواهر همسرم شخصیت شبیه ادم‌های دوقطبی دارند 

یه بار خوب و عالی و خنده رو یه بار در خود فرورفته و گریزان

من دوسش دارم اما اون فکر کنم کلاهمه ی رفتار های خوبش ظاهر سازیه 

به نظرم این موضوع رو بهش بگو ... هیچ عیبی نداره .. بهش میگن زندگی مشترک ... این یه نوع نادیده گرفتنه ...

اشتباه فکر میکنی درسته زندگی مشترکه ولی در این باره نباید دخالت کرد زندگی مشترک یعنی همدرد و همدم هم باشیم نه اینکه همش تو مخی بدیم به هم که چرا به خواهرت کادو دادی و به من نگفتی البته طرز فکرا متفاوته 

حتما که نباید دربارش با تو صحبت کنه مثه این میمونه که تو با خواهرت یا مامانت بری بیرون واسه خودت یه ...

نه عزیزم 

اما یه سری مسائل نیاز به همفکری داره مثلا هدیه ی تولد شما بدون‌مشورت برای مادر هدیه می خری؟

نیاز به همفکری و مشورت هست تا یه کاری به نحو احسنت انجام‌بشه

اشتباه فکر میکنی درسته زندگی مشترکه ولی در این باره نباید دخالت کرد زندگی مشترک یعنی همدرد و همدم هم ...

درسته عزیزم طرز فکرها متفاوته و حساسیت آدم ها نسبت به موضوعات مختلف هم همین طور ولی در هر صورت به نظرم دروغ و پنهان کاری در زندگی مشترک باعث سلب اعتماد میشه من از نظر خودم اشتباه فکر نمیکنم

نه عزیزم  اما یه سری مسائل نیاز به همفکری داره مثلا هدیه ی تولد شما بدون‌مشورت برای مادر هدیه ...

من تو این شرایط قرار نگرفتم چون معمولا هرکاری کردیم با مشورت بوده 

البته چرا چرا 😂 یه بار تولد برادرزادش بود قرار شد کارت هدیه بگیریم ولی دیدم یه ماشین کنترلی خیلی گرون گرفته بود منم چیزی نگفتم ولی خب تو ذهنم موند😂😂😂

ولی بهش اهمیت ندادم توم دربارش فکر نکن یه روز کارشو جبران کن😂

اشتباه فکر میکنی درسته زندگی مشترکه ولی در این باره نباید دخالت کرد زندگی مشترک یعنی همدرد و همدم هم ...

موافقم باهات دوست عزیز

ولی من خودم همش پیشنهاد هدیه و حمایت می دم کلا اهل دخالت و غر نیستم اما خب این موضوع ذهنمو درگیر کرده شدید

درسته عزیزم طرز فکرها متفاوته و حساسیت آدم ها نسبت به موضوعات مختلف هم همین طور ولی در هر صورت به نظ ...

اینجور چیزای پیش و پا افتاده پنهون کاری نیست بعدشم نیاز نیست بخاطرش حال خودتو طرف مقابلتو خراب کنی 

اینجور چیزای پیش و پا افتاده پنهون کاری نیست بعدشم نیاز نیست بخاطرش حال خودتو طرف مقابلتو خراب کنی&n ...

اینم حرفیه

میشه گفتم دنیا رو هر جور بگیری همون طورم پیش می ره

موافقم باهات دوست عزیز ولی من خودم همش پیشنهاد هدیه و حمایت می دم کلا اهل دخالت و غر نیستم اما خب ا ...

بهش فکر نکن هم حال خودت و همسرتو بد میکنی هم باعث میشه به بقیه چیزا حساسیت نشون بدی 

من خودم کم پیش میاد بحث کنم ولی بخوامتو مخی بدم و غر بزنم وفتی وفتی چیزی ناراحت میشم اینقد کشش میدم که شوهرم خودش بیاد اعتراف کنه کارشو😂😂😂

اینم حرفیه میشه گفتم دنیا رو هر جور بگیری همون طورم پیش می ره

در عوض سعی کن توم عین خودش همون کارو کنی که بفهمه چقدر آدم دلش میشکنه به قول معروف عین خودش رفتار کن😂

ولی من توصیه میکنم دیگ بهش فکر نکنی و بیخیالش بشی

شایدم... ولی من همچین آدمی نیستم که غر بزنم و اینا کلا بدم میاد از دخالت کردن نمی دونم باید چطور ر ...

من موندم چرا میخوای همه چیو بهت بگه 

خودت میگی ک دخالت نمیکنم 

اما در عین حال هم میخوای همه چیو بدونی🙄

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋