2789
بله دانشجوام

پسرم تب داره تو خونه هم ب جز شربت سرماخوردگی هیچی ندارم الانم خوابید تبش بالا رف چ غلطی بکنم

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
پسرم تب داره تو خونه هم ب جز شربت سرماخوردگی هیچی ندارم الانم خوابید تبش بالا رف چ غلطی بکنم

چندسالس

والا من ترم اولم هنوز، 😂ولی شیاف و استامینوفن داری بهش بده

پارچه رو خیس کن بزار رو پیشونی و پاهاش آب خیلی یخ نباشه درحد ولرم

عرقیات خنک هم مثلا عرق کاسنی نصف یا یه استکان 

یا خاک شیر با آب خنک بده بهش انشاله بند میاد تبش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چندسالس والا من ترم اولم هنوز، 😂ولی شیاف و استامینوفن داری بهش بده پارچه رو خیس کن بزار رو پیشونی ...

پنج سالشه ندارم شیافو استا باید تا صبح بیداربمونم چکش کنم استرس دارم نمیزاره حوله بزارم البته من سرد میذاشتم پ ولرم بهتره 

ممنونم

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
علائم تبشو پیداکن ببین از عفونت بدنشه یا ویروس 

سرما خورده گلوشه 

اوکی دمای بدنشو تاصبح همون با پارچه خیس متعادل نگه دار پیش یه دکتر دیگه ببرش واسه تب که شربت سرماخور ...

دکتر نبردم کسی نبود ببرمش  فقط همینو تو یخچال داشتم تبشم حس میکنم خیلی بالاس نمیشه شیاف دیکلو بزنم بهش؟ نصف کنم

بنظرم وقتی خوابه اقدامی نکن نا صبح ببریش دکتر ولی اگه میدی هم 50باشه

اخه تبش بالاس میترسم 

پنجا نیس صده 

اوکی پس نصفش کن  شب خوش

صب کن چرا فرار کردی 😐رفتم استا ۱۲۵پیدا کردم روش زده ۲۰۲۴ انقضاشه دیگع ؟

خب ساعت 3صبحه😂 اره انقضاشه

☹️چ جور پ شیفت شب میرین شما مگه نباید جان انسان براتون خیلی مهم تر باشه اخه