2777
2789

زمان میبره پدر مادر من دوبار تا طلاق رفتن الان خوبن باهم 

تو عصبانیت فقط دل همو میشکنن

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم... بستگی داره تا چ حدی حرمت از بین رفته

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

با اقتدار دهی به مرد میشه همه چی حتی بهتر کرد.

ی کانال هست، رایگانِ. از تجربیات هاشون میگن واقعا خیلی خوب و جالب برام.

مجموعه معروفی هم دارن. این کانال زیر مجموعه شون هست. تو ایتا.

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  

برا ما ک شد 

بدونی چیا ب هم و خونواده هم گفتیم

ولی عاشق هم بودیم 

چشم بستیم رو همه چی

اولاش سخته ولی باید ی کلمه هم از گذشته نگی بعدش دیگ دردا یادتون میره  میمونه خاطره بد ک چن وخ یبار یادت میفته و میگی خداروشکر ک گذش🙃

روی که ب روی هم باز شد دیگه بسته نمیشه فقط شاید کمی مدارا کنی ولی بعدش باز همون اش و همون کاسه مگه اینکه یه طرف عاقل تر باشه صبورتر باشه مشکلو تااونحایی که میدونه ب فوش و بی حرمتی کشیده میشه نبره تا حدممکنش بحث کنی و پیش بری بیشتر ک بشه کله طرف داغ میشه بی خرمتیا شروع میشه

گاهی وقتا تا ویرون نشه، آباد نمیشه

گاهی از لای تَرَک یه دیوار سنگی یه گیاه جوونه میزنه ، شاید اگه دیوار ترک نمیخورد اون گیاه هیچ وقت جوونه نمیزد.

اگه عاشق هم باشید میشه از نو شروع کرد

گاهی وقتا تا ویرون نشه، آباد نمیشه گاهی از لای تَرَک یه دیوار سنگی یه گیاه جوونه میزنه ، شاید اگه د ...

چ قشنگ تا ویرون نشه اباد نمیشه🙂

من تا قبل اون دعوای بزرگ و قهر چن ماهه از اینهمه علاقم ب همسرم خبر نداشتم🙂شاید اگ این اتفاقا نمی افتاد من قدر همسرمو نمیدونستم