2777
2789

آره یبار به هوای کشتی، پشتم رو زد به زمین،بلند شدم نشگون جانانه ای گرفتم دوساعت آخ آخ گفت

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
😐😐😐🤦‍♀️ خشونت خانگی شوخی شوخی

اره خدایی میگه میخوام نترست کنم شاید یه جایی با یه زن دعوات شد🤣

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره حتی چن بار وسط شوخی گریه کردم دردم اومد بم گف دیگه بات شوخی نمیکنم بازم حیا ندارع 

چن روز پیش دماغمو میکشد ی لگد زدم ی روز شکمشو گرف ک درد می‌کنه🤣

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
بابا بخدا دستاش عین اهنه  کجااا محکم نزدن 😂

از نظر خودشون محکم نزدن از نظر ما انگار آهن 

تازه پرو پرو گاهی میگ فک کن تازه این شوخیه خیلی اروم زدم اگ محکم بزنم فک کن چ زوری دارم منم میگیره تا میخوره میزنمش میگم تو غلط کردی 

مثلا میخواد از فرصت استفاده کنه زهرچشم بگیره پرو 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏

من اول کرم میریزم میزنمش.هی میگه نکن الان میزنمت گریه میکنی قهر میکنیا.من بدتر لج میکنم.میگم باید وایسی بزنمت اما تو نزنی😐اخرشم میزنه دردم میاد گریه میکنم😶

و بچم که مارو نگاه میکنه وحتما تو دلش میگه چه پدر مادر اسکلی دارم🚶🏻

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
مردا این شوخیای خرکی رو از کجاشون درمیارن😐داداشم منو میزنه ناقص می‌کنه به هوای شوخی .‌‌‌‌‌‌خدا به د ...

والا من به داداشم میگم خدا به داد زنت برسه بخدا 

این داداش من تهتقاری انگار مخش تاب داره هربار من میبینه حداقل یه مشت میاد تو کمرم

ولی یه بار شوخی شوخی خیلی زدم نوش جونش😂😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من اول کرم میریزم میزنمش.هی میگه نکن الان میزنمت گریه میکنی قهر میکنیا.من بدتر لج میکنم.م یگم باید و ...

پسر من میگه کی میخوایین بزرگ شین😶

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
😑😑😑 تو هم همین کارو برا اون بکن البته بلائی سرش بیاد من مسئولیت قبول نمی کنم😅

سریع جاخالی می ده یه بار فقط از عصبانیت یه پارچ آب ریختم روش . یادم میاد ناراحت میشم چون سرماییه ولی اون هیچ عذاب وجدانی در مورد من نداره . دیگه سایت عمومیه نمی تونم بگم مثلا اونروز گلومو چنان فشار داد که واقعا حس کردم دارم خفه می شم  یا گاهی احساس می کنم الانه استخونام بترکه.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

پسر من میگه کی میخوایین بزرگ شین😶

خخخ برا منم میاد میگه خودت اول زدی حالا گریه نکن😁

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍