2777
2789
ترا ز کنگره‌ی عرش میزنند صفیر  ندانمت که در این دامگه( نی‌نی‌سایت) چه افتاده‌است

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد

وجود نازکت آزرده گزند مباد

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مُؤمنم کردی به عشق و جا زدی، تکلیف چیست؟ بر مسلمانی که کافر می‌شود پیغمبرش

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حائل

کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

[QUOTE=323578734]آن را که شفا دانی درد تو از آن باشد وان را که وفا خوانیدیر آمدی که دست ز دامن ندارم ...

در فوجِ مدل های مُدِرنیته هنوز او

ابروش کمان دارد و گیسوش کمند است ...

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد

دردم از یار است و درمان نیز هم

دل فدای او شد و جان نیز هم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

نه کسی منتظر است نه کسی چشم به راه… نه خیال گذر از کوچه ی ما دارد ماه! بین عاشق شدن و مرگ مگر فرق ...

هردم چو توپ می‌زندم پشت پای وای

کس پیش پای طفل نیفتد که وای وای

شانه هایت را برای  گریه کردت دوست دارم دوست دارم 😕🤷😂

😅

من که بیچاره شدم کاش ولی هیچ دلی

گیر لحن بم مردانه ی محکم نشود

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
ناز تو و نیاز تو شد همه دلپذیر من تا ز تو ناگزیر شد هستی (نمیدونم) من

نازکردن خوش تر آید از شکر

لیک کم خواهش که دارد صد خطر

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین