2777
2789

دوستان من دیگه میرم

شب همگی بخیر❤️✨😅🫂

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگر گذشته از سر و سامان من مپرس من بی‌تو دست از این سر و سامان کشیده‌ام

ما را چو روزگار فراموش کرده ای

جانا شکایت از تو کنم یا ز روزگار؟

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

تکراری نیست؟ 

نمیدونم😕🥴😅🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
غلط‌گیریم نه از ره کین‌ است اقتضای طبیعتم این است😂 پ دارم چکار میکنم؟  ما ز یاران چشم یاری د ...

😂😂😂😂😂😂

احسنت

من را به گناه بی گناهی کشتی

بانوی شکار اشتباهی کشتی

ترا تیشه دادم که هیزم کنی  ندادم که بر فرق مردم زنی

یک روز به شیدایی  در زلف تو آویزم

زان دو لب شیرینت صد شور برانگیزم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ییک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که می‌شنوم نامکرر است

تا کی غم ان خورم که دارم یا نه?

وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه?

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
😅❤️😍 وقت آن شد که به زنجیر تو دیوانه شویم بند را برگسلیم از همه بیگانه شویم🤞🏻😉

ما در این شهر غریبیم و در این ملک فقیر

به کمند تو گرفتار و به دام تو اسیر🤩

تکراری نیست؟ 

اینم آخریش😅

در گلویم گیر کرده زخم یک بغض غریب

فرصتی از اشک میجویم که رسوایش کنم

‌

درد ما را در جهان درمان مبادا بی شما مرگ بادا بی شما و جان مبادا بی شما

آسمان بار امانت نتوانست کشید 

قرعه‌ی کار(فال) بنام من دیوانه زدند 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

هزاران سال پیش

شبی که ابر اختران از دور دست

می گذشت از فراز بام من

صدام کرد

چه آشناست این صدا

همان که زمان گاهواره می شنیدمش 

همان که از درون من صدام می کند

هزاران سال میان جنگل ستاره ها

پی تو گشته ام

ستاره ای نگفت کز این سرای بی کس،کسی صدات می کند؟

هنوز دیر نیست

هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست

عزیز هم زبان

تو در کدام کهکشان نشسته ای؟

هوشنگ ابتهاج

دور از تو ماه من همه غم‌ها به یک طرف وین یک طرف که منت دونان کشیده‌ام

میازار موری که دانه‌کش است

که جان دارد و جان شیرین خوش است😁