2777
2789
من مست و تو دیوانه ما  را که برد خانه صد بار تو را گفتم کم‌خور دو سه پیمانه

هر که در این بزم مقرب تر است 

جام بلا بیشترش میدهند

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی آدمها که‌در ساحل نشسته شاد و خندانید یک نفر در آب دارد میسپارد جان 

نترسم که با دیگران خو کنی

تو با من چه کردی که با او کنی

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
در خیال من نمیگنجد دلم را بشکنی هر کسی امد شکست اما تو هر کس نیستی

یکی از بزرگان اهل خرد

برای خرش ساندویچ میخرد😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

نشاید حیله بر کار خدا کرد نشاید درد بی درمان دوا کرد

دیکتاتور چشمان تو یکباره به هم ریخت ،

اوضاع دموکراسی نوپای دلم را 🙃

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
شه چو عجز آن حکیمان را بدید پا برهنه جانب مسجد دوید

در دیاری که در او نیست کسی یار کسی

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی...

هر که در این بزم مقرب تر است  جام بلا بیشترش میدهند

دوستی با هر که کردم خصم مادر زاد شد 

آشیان هر جا گزیدم خانه‌ی صیاد شد 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

😂😂 توسنی کردم ندانستم همی  کز کشیدن تنگ تر آید کمند

یکی از شعرای موردعلاقم👇🏻

دیوانه ترین دلبر این شهر، تو بودی

ای وای به حال دل دیوانه پسندم...😅🙃❤️

مولانا

در دیاری که در او نیست کسی یار کسی کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی...

یارب این آتش که در جان من است

سرد کن آن سان که کردی بر خلیل

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

تا داشته ام تو را داشته ام  با یاد تو قد و قامت افراشته ام

میخواهمت چنانکه شب خسته خواب را

میجویمت چنانکه لب تشنه اب را

یه دونه دیگه هم بود منتظر بودم ولی حرف اولش نیومد 

به هرگویی پری رویی به چوگان میزند گویی

تو خود گوی زنخ داری بساز از زلف چوگانی  سعدی جانم

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲