2777
2789
نکوکار و صاحب دل و حق پرست خط عارضشخوشتر از خط دست

تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق‌ها دارد 

رها کن ای دل غافل خدای بت‌پرستت را🙃

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و‌ پیوسته رود 

دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست

جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است

ت بده

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه امشبو برم لطفا 😂🤦🏻⚘🙏 باید بشینم پشت سیستم قبلش اخری تاگنج غمت دردل ویرانه مقیم ا ...

تو آن نِه‌ای که چو غایب شوی ز دل بروی

تفاوتی نکند قُربِ دل به بُعدِ مکان

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
هرگزم‌ نقش تو از لوح دل و جان نرود هرگز از یاد من آن سرو خرامان نرود 

دیگر گذشته از سروسامان من مپرس

بی تو دست از این سر وسامان کشیده ام

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

ای غایب از نظر به خدا میسپارمت جانم بسوختی و به دل دوست دارمت

تو بیش کنی کم را

از دل ببری غم را 

دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است ت بده

تا دل هرزگرد من رفت به چین زلف او

زان سفر دراز خود عزم وطن نمیکند 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

مرسی نیست وش باشد خیال اندر روان تو جهانی بر خیالی بین روان

قربونت عزیزم 😘

ناله را هر چند میخواهم که پنهانی کشم

سینه میگوید که من تنگ آمدم، فریاد کن

دیگر گذشته از سروسامان من مپرس بی تو دست از این سر وسامان کشیده ام

ما را همه شب نمیبرد خواب

ای خفته‌ی روزگار دریاب

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

دشمن دانا بلندت می کند بر زمینت میزند نادان دوست

تمنای وصالم نیست عشق من مگیر از من

به دردت خو گرفتم نیستم در بند درمانت

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲