2777
2789
ددوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی

خوبیم ذاتیه، دست خودم نیست😂😂

یک‌شب آتش در نیستانی فتاد

سوخت چون اشکی که بر جانی فتاد

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولله که شهر بی تو مرا حبس میشود  آوارگی کوه و بیابانم آرزوست  خدا کنه درست نوشته باشم

تا سر زلف تو در دست نسیم افتادست

دل سودازده از غصه دو نیم افتادست

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!

[QUOTE=324489487]خوبیم ذاتیه، دست خودم نیست😂😂 یک‌شب آتش در نیستانی فتاد سوخت چون اشکی که بر جانی فتاد[/QUOTE

بله در این که خوبین شکی نیست، ولی اینجا سعدی داره به معشوقش میگه با شما نبود😂😂

دلم از غصه دنیا ملول است

که یومیه بلیاتی نزول است

[QUOTE=324489487]خوبیم ذاتیه، دست خودم نیست😂😂 یک‌شب آتش در نیستانی فتاد سوخت چون اشکی که بر جانی ف ...

سعدی زن داشته، زنش به یه صفت نچندان خوب  معروف بوده

زنه اگه میدونست سعدی رل زده، میاوردش وسط نی‌نی‌سایت دارش میزد😂

تا سحر ای شمع بر بالین من 

امشب از بهر خدا بیدار باش

شاعرش رو میشناسی؟

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

سعدی زن داشته، زنش به یه صفت نچندان خوب  معروف بوده زنه اگه میدونست سعدی رل زده، میاوردش وسط ن ...

پس واسه همینه که میگه

چو زن راه بازار گیرد بزن

وگرنه تو در خانه بنشین چو زن

واقعا سعدی رو دوست دارم... ولی این دیدگاه نسبت به زنان جالب نیست.. هرکس که در قالب یک انسان آفریده شده حقوق و آزادی هایی داره... حالا مشکل سعدی رو نمیدونم... ولی انسان ها همه برابرند

سعدی زن داشته، زنش به یه صفت نچندان خوب  معروف بوده زنه اگه میدونست سعدی رل زده، میاوردش وسط ن ...

شکوه در مذهب درویش حرام است ولیکن

با چه یاران دغا و دغلی ساخته ام

پس واسه همینه که میگه چو زن راه بازار گیرد بزن وگرنه تو در خانه بنشین چو زن واقعا سعدی رو دوست ...

زن خیر ندیده‌ی سعدی خیلی ددر دودوری بوده 😂😂

به کسی که تو خونه بند نمیشه میگن مثل زن سعدی می‌مونه

ظاهرا دخترشم حالش خوب نبوده😂😂

شکوه در مذهب درویش حرام است ولیکن با چه یاران دغا و دغلی ساخته ام

من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم

لطف‌ها میکنی ای خاک درت تاج سرم