2777
2789
عنوان

چند وقته که☹

129 بازدید | 15 پست

شدت استرسم خیلی زیاد شده و همش دلشوره دارم

همش‌میگم نکنه فلان اتفاق بیفته و...

قرص آسنترا خوردم بهم نمیساخت اصلا حالت تهوع و .. داشتم باهاش همش

سعی کردم سرمو گرم کنم باز نشد

چیکارکنم بنظرتون

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
چقدر منی

اکثرشم دلشوره الکیه

ولی خوب این یکی دوماه خیلی مشکلات رو پشت سر گذاشتیم هرچند بازم هست

بهم ریختم 🚶‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیش روانشناس برو حتما

انقدر مشکلات و درگیری و مشغله هست فرصت پیدا نمیشه شهرمونم روانشناس درس درمون نداره تلفنی هم یه بار گرفتیم برا داداشم افتضاح بود

انقدر مشکلات و درگیری و مشغله هست فرصت پیدا نمیشه شهرمونم روانشناس درس درمون نداره تلفنی هم یه بار گ ...

خب پادکست گوش کن زمانایی که درحال کارهستی البته اگه کارت به تمرکز نیاز نداشته باشه در این مورد نمیدونم چه پادکستی پیشنهاد بدم ولی خب رادیو راه با دکتر شکوری همیشه خوبه ادم و اروم میکنه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خب پادکست گوش کن زمانایی که درحال کارهستی البته اگه کارت به تمرکز نیاز نداشته باشه در این مورد نمیدو ...

گوش‌دادم ولی تاثیر زیادی نداشت

تو مغزم همش میچرخن ولم نمی کنن 😢

منم همینطوری بودم تا وقتی که شروع کردم به نماز خوندن

من خودم شدت دلشورمو حس میکردم ینی ترکیبی از استرس و دلشوره بود ، هر کاری هم میکردم خوب نمیشدم قرص و دارو و... 

بعد از اون یه پست دیدم تو اینستا که راجب خدا و نماز و دعا بود که نوشته بود با خدا صحبت کنید ، جای بنده خدا با خدا درد و دل کنید ،یا اینکه نماز خوندن باعث میشه دو صف از فرشتگان پشت سرشما به ایستند که سر و ته اونها مشخص نباشه و خدا در اون لحظه توجه خیلی زیادی میکنه

منم تا قبل از اون نماز نمیخوندم (تا همین یکی دو ماه پیش) بعد از اون پاشدم نماز بخونم ، ببین چنان ارامشی بعد از اون گرفتم که نمیدونی ، انگار همه افکار و انرژی منفی ازم دور شد ، محبوبیتمم بیشتر شد

این بود تجربه من💕

هم‌درد هستیم عیناً من هم اینگونه بوده و هستم ولی شدتش کم شد تا حد مبتلا شدن به پانیک هم رفتم راه حل ...

باید حتما یجوری ورزشو بزارم تو برنامم

دارم نابود میشم رسما از فکر و خیال

گوش‌دادم ولی تاثیر زیادی نداشت تو مغزم همش میچرخن ولم نمی کنن 😢

حالا باز بنظرم وقت کی پیش یه مشاور بری بهترع

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من خودم شدت دلشورمو حس میکردم ینی ترکیبی از استرس و دلشوره بود ، هر کاری هم میکردم خوب نمیشدم قرص و ...

منم بارها شده تو شرایط بحرانی روحی بودم فقط خدا کمکم کرد واقعا بارها دستمو گرفت 🙂♥️این بارهم باید ازش کمک بخوام

منم بارها شده تو شرایط بحرانی روحی بودم فقط خدا کمکم کرد واقعا بارها دستمو گرفت 🙂♥️این بارهم باید ا ...

اره عزیزم حتما این کارو بکن 

در واقع بزارش جزو روتین روزانه ت در روز یه تایمی (چه کم چه زیاد ، در حد ریع تا نیم ساعت مثلا) بعد از نماز یا قبل از نماز هنگام اذان برو بشین تو حیاط (اگر دوست داشتی البته!، چون من خودم میرم تو حیاط به اسمون نگاه میکنم و با خدا حرف میزنم چون حس میکنم من دارم به خدا نگاه میکنم ، خدا هم به من) بشین راجب روزت با خدا حرف بزن ، بگو از کی ناراحتی از چی ناراحتی ، بعدش دعا کن در حق بقیه چیزای خوب بخواه چون همون بر میگرده به خودت و البته شکر گذاری هم یادت نره

من تمام تلاشمو میکنم با خدا راحت باشم به طوری که صبح ها بیدار میشم میرم تو حیاط میگم سلام رفیق😂💕

اصلا همین الان گوشی رو بزارکنار برو دو رکعت نماز بخون (یه نماز قبلا تو یه شرایط بحرانی خونده بودم معجزه کرد الان یادم نمیاد) بزارالان بهت میگم....