2777
2789
عنوان

کیک هویج یا گیک گردو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 40 پست
کیک هویج گردو هم داره دوتاش فکر کنم یکی باشه ولی خوش طعمِ

نه اون کیک که فقط گردو داره منظورم بود و کیکی که حالا هویج با گردو یا خالی عه..یجا دیدم روشم یه عالم تکه گردو بود..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کیک هویج دوست ندارم چون هویجا توش معلومه 😂 کیک پای سیب هم خیلی خوشمزه ست

منم خوشم نمیاد اگه معلوم بشه بافت هویج توش😬😂اگر درست کنم فک کنم حسابی ریز رنده کنمشون

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
من با دستور هدیه مرادی کیک هویچ و گردو میپزم.  بافتش و طعمش عالیه.

من میخواستم از گوگل یه دستور بردارم..این که شما میگی رو کجا ببینم توی اینستا؟

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
اوو راس میگیا سیبم میشه درست کنم یکم داریم

آره خیلی خوبه 

کیک گردو هم اگه درست میکنی خیلی گردو بریز و زیادی ریز نکن زیر دندون بباد خوب میشه 

من الان رژیمم که انقدر قشنگ از مزه هاش میگم 

وای هوس کردم . درست کن یه تکه برام بفرست

چشم فردا منتظر باش میفرستم دعا کن حالا خوب در بیاد ضایع نشم از الان به همه گفتم فردا براتون کیک میپزم😂🤦‍♀️

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
آره خیلی خوبه  کیک گردو هم اگه درست میکنی خیلی گردو بریز و زیادی ریز نکن زیر دندون بباد خوب می ...

اره خودمم دوست دارم زیر دندون بیاد..

الهییی موفق باشییی🥺😂🤦‍♀️

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
من میخواستم از گوگل یه دستور بردارم..این که شما میگی رو کجا ببینم توی اینستا؟

https://hediemoradi.ir/طرز-تهیه-کیک-قهوه/

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401