2777
2789
عنوان

شوهر کردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 43 پست

خا چرا فک میکنی زندگی مستقل ب ی شوهر نیاز داره

کار کن استقلال بدست بیار

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشی بزنه زیر دل ادم میشه همین.تو ۱۸ سالگی هوس غر غر شوهر و حرف و حدیث مادرشوهر و صبح تا شب بشور بسا ...

چرا قضاوت میکنید شما چرا اینجور حرف می‌زنید با آدم خوشی زده زیر دلت یعنی چی؟ من میگم چیکار کنم فکر نکنم بهش 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
بخدا دست خودم‌ نیست چیکار کنم 😢

عجب

انشالا خوشبخت بشی

ولی معمولا افرادی موه شما اینقد عجله دارن صبر نمیکنن تا یه ازدواج خوب‌کنن و قسمتشون بیاد و خودشونو بیچاره میکنن یه ازدواج ناموفق میکنن ....و از ازدواج زده میشن

یکم خودتو کنترل کن عجله نکن

بزار یکم زمان بگذره

فقط شوهر کم داری ؟؟ آگهی بزن  دیوار

من میگم چیکار کنم فکر نکنم به ازدواج شما چی میگید 🤦‍♀️😢

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
یکم سردیجات بخور

وای خدا نه از اون لحاظ که سردی جات بخورم 🤣

عجب انشالا خوشبخت بشی ولی معمولا افرادی موه شما اینقد عجله دارن صبر نمیکنن تا یه ازدواج خوب‌کنن و ...

اتفاقا اینجور نیستم خاستگار دارم رد میکنید بخدا خاستگاری داشتم زنه میگفت خدمتکار میگیریم برات قبول نکردم

اتفاقا اینجور نیستم خاستگار دارم رد میکنید بخدا خاستگاری داشتم زنه میگفت خدمتکار میگیریم برات قبول ن ...

کلا از مبحث ازدواج خارج شو 

سنت کمه بابا

همسن و سالات یا درس میخونن یا کافه و اینا میرن و عشق و حال

ا