2777
2789
عنوان

الهی این لحظه نصیبتون بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 35 پست

دارم اشک میزیزم . شوهرم منو نمیبره میگ کار دارم وقت ندارم . یه وقتایی مبگ من اعتقاد ندارم  با خونوادت برو😔😔😔  هبچکی ندارم باهاش برم . ب امام رضا گفتم ازدواج کردم با شوهرم میام نشد

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم اشک میزیزم . شوهرم منو نمیبره میگ کار دارم وقت ندارم . یه وقتایی مبگ من اعتقاد ندارم  با خ ...

ان شاءالله بزودی مشرف میشی عزیزم🌹

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ان شاءالله بزودی مشرف میشی عزیزم🌹

فدات گلم 

ان شاءالله 

الهی آمین ب  حق این ساعت عزیز دم اذان  منم با شوهرم عید برم میشه راضی بشه . 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
ای جانم. الهی بیای تو حرمش صلواتش را بخونید

انشالله عزیزم حاجت روا باشی 💚💚

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

2790
2778
2791
2779
2792