2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چکار میکنید؟😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 32 پست
خیلی سخته آخه بچه هام گناه دارن آخه😓

گناه کشتن جنینت هم دست کمی از اون نداره عزیزم

باید روش جلوگیریتون مطمئن میبود اما حالا که شده بدترش نکن

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقط کردنم سخته دیگه چی بگم شرایطت سخته میتونم خوب درکت کنم خودم شهر غریبم یدونه ۲ سال دارم ب شوهر ...

اون عاشق بچس میخوام اگه قرار باشه سقط کنم کلا بهش نگم 😔

گناه کشتن جنینت هم دست کمی از اون نداره عزیزم باید روش جلوگیریتون مطمئن میبود اما حالا که شده بدترش ...

آخه هنوز ک مطمئنا قلب نداره میخوام تا بزرگتر نشده اینکارو کنم

مادری که سقط کنه بوی بهشت را نمیشنوه . بعد هم سقط بچه یک روزه هم قتل محسوب میشه. نگهش دار خدا هم صبر و توانش را بهت میده . به شدت اعتقاد دارم که بچه روزیش رو میاره قدمش خیر باشه. کسانیکه سقط کردند پشیمون شدند و افسردگی گرفتن

ننداز گناه داره 💔 اگه همسرت خوبه و باهات همکاری می‌کنه ننداز آخه طفلی گناه داره 

آخه همسرم گاهی اوقات همراهی میکنه وگرنه تموم مسئولیت بچه ها روی دوش منه

وا مگه میشه نگی خواهرم و زنداداشم سومی رو حامله شدن سقط کردن

اون عاشق بچس بفهمه حامله ام نمیزاره سقط کنم از طرفی تموم مسئولیتشونو روی دوش من میزاره میخوام توی خونه داروهای گیاهی استفاده کنم تا سقط شه چند روزه این تصمیمو دارم امروز دودل شدم یکم میترسم از عاقبت کارم🥺

اون عاشق بچس بفهمه حامله ام نمیزاره سقط کنم از طرفی تموم مسئولیتشونو روی دوش من میزاره میخوام توی خو ...

همسایمون سه تا داره طفلی .سه تاشم پسر

خودت تصمیم بگیر دیگه شرایطتتو بهتر میدونی 

ببین توانشو داری.اخلاق  شوهرت خوبه

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
همسایمون سه تا داره طفلی .سه تاشم پسر خودت تصمیم بگیر دیگه شرایطتتو بهتر میدونی  ببین توانشو ...

بازم ممنون از راهنماییت خیلی شرایط سختیه هیچوقت فک نمیکردم توی این شرایط گیر کنم 

آخه هنوز ک مطمئنا قلب نداره میخوام تا بزرگتر نشده اینکارو کنم

بازم صلاح کار خودتون رو خودتون بهتر میدونید با شوهرت مشورت کن ببین نظر اون چیه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
بازم ممنون از راهنماییت خیلی شرایط سختیه هیچوقت فک نمیکردم توی این شرایط گیر کنم 

ان شاءالله هر چی خیر   و صلاحه پیش بیاد

باز شوهرتو در جریان حاملگیت بزار

چیزی نیس بشه قایم کرد

اگرم تو خونه سقط کردی باید بری دکتر سونو بنویسه بقایا نمونده باشه تو رحم

بالاخره میفهمه زندگیت خراب میشه خدای نکرده

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
2790
2778
2791
2779
2792