2821
2789
بگو ملکه پاییز عزیزم..انقد راجب عشقم گفتم تو سایت.دیگ همه میشناسنم . میترسم اسم اصلیمو بگم بخدا...بگ ...

قضیت چیه منم با عشقم گیرم سه ساله💔

دختری از جنس شعر ❤️
اسمت چیه نماز شب میخونم برات دعا کنم برا منم دعا کن

نوشتم زود پاک کردم خوندی؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب حاجت روا شدی چقد ازت گرف

نه نشدم

یک و ۸۰۰

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
قضیت چیه منم با عشقم گیرم سه ساله💔

من از سال ۹۴باهاش بودم.فامیلیم..دیگ همه مخالف بودن همه اشناهامون ..چندماهه خانوادش نگفته رفتن براش دختری از خودشون ج مثبت گرفتن بعد من فهمیدم گفتمش..دیگ پنج ماهه باهاش در ارتباط نیستم... میخاستن نامزد کنن یکی فوت شد .. الان منتظر معجزه ام...خانوادش هم براش دعا گرفتن انگار

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بگو ملکه پاییز عزیزم..انقد راجب عشقم گفتم تو سایت.دیگ همه میشناسنم . میترسم اسم اصلیمو بگم بخدا...بگ ...

من دارم نماز شب میخونم چندبار خدا نشونه فرستاد بخونم توام بخون اینم نشونه از خداس

دختری از جنس شعر ❤️
من از سال ۹۴باهاش بودم.فامیلیم..دیگ همه مخالف بودن همه اشناهامون ..چندماهه خانوادش نگفته رفتن براش د ...

من مث تو داداشم فهمیده با پسره هستم جهنم به پا کرد خوبه سرمو قط نکرد 💔 اجازه نمیده همش بهم شک داره با کمربند کتک خوردم خسته شدم

دختری از جنس شعر ❤️
من دارم نماز شب میخونم چندبار خدا نشونه فرستاد بخونم توام بخون اینم نشونه از خداس

انشلا..همش میگمش مامان بنظرت نمازشبام قبوله ؟ میگ چرا قبول نباشه...دعام‌کن بش برسم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

انشلا..همش میگمش مامان بنظرت نمازشبام قبوله ؟ میگ چرا قبول نباشه...دعام‌کن بش برسم 

منم میخوام زیاذت عاشورا چله بخونم میای بخونیم؟ نذر کن بهش رسیدی گوسفند قربونی کنی

دختری از جنس شعر ❤️
من مث تو داداشم فهمیده با پسره هستم جهنم به پا کرد خوبه سرمو قط نکرد 💔 اجازه نمیده همش بهم شک داره ...

منم فهمید داداشم..گوشیمو گرف ازم... دیگ ما سالعا با بدبختی باهم حرف میزدیم.گاهی یه ماه هم صدای همو نمیشنیدیم..تو این هشت سال فقط یه سال و نیم اخر چندبار همو دیدیم.... تا الانم همیشع بم شک داشتن از وقتی ک نامزد میخاد کنه دیگ کاریم ندارن..میدونستن هم خیلی دوسم داره ..همه منتظر بودن بیاد خاستگاری.ولی...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792