2777
2789

گوجه سرخ کن با سیب زمینی رخ کرده

یا بادمجون کدو اگ داری سرخ کن

یا مرغ

تخم مرغم با پلو خوشمزس😄

من گاهی خورشت لوبیا میخورم با برنج دوست دارم

تنبلانه ترینش هم گوجه خیار نمک زده‌س با پلو ک از همشون خوش مزه تره

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاااش یکی برا من ناهار درس کنه..بسکه با بچه ها درگیرم بزرگه مریض مدام سرفه میکنه نوزادم دلدرد داره الان خواب رفتن  ولی خودم خیلی خسته و بی خوابم نمیتونم بلند شم چیزی درس کنم .. خداراشکر حداقل شیر خشک کمکی میدم 

مامان دوتا گل دختر زیبا♥️

من ندارم     یک کم بده

🤣🤣🤣

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
کاااش یکی برا من ناهار درس کنه..بسکه با بچه ها درگیرم بزرگه مریض مدام سرفه میکنه نوزادم دلدرد داره ا ...

نوزادتون ک دلدرد هس شماچیزای نفاخ نخورید 

ب بچت هم قطره ی دایمتیکون بده .زیره و بادیون هم واسش جوش بده بخوره.بچه ی من بااین کارا اروم میشد

واس بزرگه هم عسل و ابلیمو مخلوط کن بده بخوره بلکه بهتر بشه

خودتونم قرص آهن مولتی ویتامین بخورید یه کم سرحال بشین

اره واقعا هرروز میخواد فکر کنی چی درست کنم

با برنج من میام زعفرون یا رب گوجه یا زرشک یا سبزی خشک شوید میزنم میخوریم

ماست هم باشه روشون میریزیم سالاد هم داشته باشی دیگه خوبه

نوزادتون ک دلدرد هس شماچیزای نفاخ نخورید  ب بچت هم قطره ی دایمتیکون بده .زیره و بادیون هم واسش ...

خودم قرص اهن میخورم نوزادمو گریپ میکسچر میدادم دخترمو هم عسل ابلیمو دادم بی فایده بود تا شربت پلارژن گرفتم الان بهتره

مامان دوتا گل دختر زیبا♥️

خودم قرص اهن میخورم نوزادمو گریپ میکسچر میدادم دخترمو هم عسل ابلیمو دادم بی فایده بود تا شربت پلارژن ...

گریپ میکسچر ها الکیه فقط آب هس

خودتون دارو جوش بدین بیشتر اثر میکنه