2777
2789
عنوان

شما با همچین خواهری چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 33 پست
بیخیال ولی من بودم هیچی نمیزاشتیم جلو دستش  بشقابو ایناشم بزاز خودش بیاره ی مدت تابفهمه نخورد ...

خودش میاره دیگه،،ولی من نمیتونم خونه کثیفو تحمل کنم مجبور میشم مرتب کنم

ینی چیکارش کنم،،،تازه مثلا الان بهتر شده،چند وقت روزی ۲۰۰میبرد مدرسه،،یکی از معلما پیگیرش بود به مام ...

روزی ده تمن بیشتر نده اگرم خواست یه دونه بزن تو دهنش

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا ازش پرسیدی که چی دوست داری ؟ یعنی منظورم اینه به چی علاقه داره ،شاید به رشته های هنری علاقه ...

نه اصن بحث این نیس،بحث علاقه نیس کلا نمیخونه،،نه فشاری نیس ولی خب من خودم خیلی زرنگ بودم واسه همین اونا براشون سخته این اینجوریه،حقم دارن خب این همه زحمت میکشن

ینی چیکارش کنم،،،تازه مثلا الان بهتر شده،چند وقت روزی ۲۰۰میبرد مدرسه،،یکی از معلما پیگیرش بود به مام ...

اگرم قراره از دست کسی عصبانی باشید اون پدر و مادر خودتونه که اینهمه پول هرروز بهش میدن و بد عادتش کردن، وگرنه اون که بچه ست و عقلش نمی‌رسه 

منم اینجوری بودم تا اخر راهنمایی😂😂

ولی تو کل دبیرستان نمره زیر ۱۹ نداشتم

درست میشه ببین یه مدت بیخیالش شو تو هرچی عصابتو خورد کنی الان تاثیری نداره ولش کن یه مدت اهمیت نده ولی یکاری کن به درس علاقه مند بشه جدا از اون ببین شاید اصلا استعدادش توویه چیز دیگس اونو پیدا کنه

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

نه اصن بحث این نیس،بحث علاقه نیس کلا نمیخونه،،نه فشاری نیس ولی خب من خودم خیلی زرنگ بودم واسه همین ا ...

بله درسته حرف شما 

ولی خب شاید شما رغبتی برای خوندن اون درس ها داشتین ولی خواهرتون ندارن ، علاقه و انگیزه توی درس خوندن خیلی مهمه 

نمی دونم احساس میکنم خواهرتون وارد یه فضای بی حسی به همه چی شدن ، شاید هم اینطور نباشه 

وای به نظرم با یه مشاور صحبت کنه 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
منم اینجوری بودم تا اخر راهنمایی😂😂 ولی تو کل دبیرستان نمره زیر ۱۹ نداشتم درست میشه ببین یه مدت ب ...

بخدا فایده نداره،،من از روزی که بدنیا اومد همش میگفتم نکنه اینجوری بشه ،که شد،از کلاس اول همینجوری بود...دیگه مغز برام نمونده

بله درسته حرف شما  ولی خب شاید شما رغبتی برای خوندن اون درس ها داشتین ولی خواهرتون ندارن ، علا ...

نه اصلا اینجوری نیس اتفاقا،بیش از حد پر انرژیه همش شوخی می‌کنه میخنده،از این لحاظ میدونم می‌شناسمش

2790
2778
2791
2779
2792