2777
2789
عنوان

در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 33 پست

از نماز صبح بیدااااارم. حماممو رفتم. یه کوووه ظرف شستم. خونه رو یه دستی کشیدم. لباسای شسته رو تا کردم. الانم نشستم رو اوپن دارم صبحانه میخورم و نی نی سایت چک میکنم و تلویزیون میبینم😂😂

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارم خونه رو تمیز میکنم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
از نماز صبح بیدااااارم. حماممو رفتم. یه کوووه ظرف شستم. خونه رو یه دستی کشیدم. لباسای شسته رو تا کرد ...

اخرش منو برد ب قبل ازدواجم🥲🥺همیشه رو اپن میشینم هر چی ک میخواستم بخورم 😭😭

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اخرش منو برد ب قبل ازدواجم🥲🥺همیشه رو اپن میشینم هر چی ک میخواستم بخورم 😭😭

ای جاااان خب الانم بشین رو اوپن😍

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

دراز کشیدم دارم به موسیقی دلنوازی که خر و پوف دوستم ایجاد کرده گوش میدم

چرا من ی دوستی ندارم ک صب کنارش از خواب بیدار شم🥲🚶🏼‍♀️

ای جاااان خب الانم بشین رو اوپن😍

نداریم خوب🥺😂

چرا من ی دوستی ندارم ک صب کنارش از خواب بیدار شم🥲🚶🏼‍♀️

ایجاااان،ایشالا یه دوست این مدلی پیدا کنی

البته برا من هم دوستمه،هم همخونه

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
ایجاااان،ایشالا یه دوست این مدلی پیدا کنی البته برا من هم دوستمه،هم همخونه

امبدوارم🥲دوستیتون پایدار گلی

امبدوارم🥲دوستیتون پایدار گلی

فداتشم❤️‍🩹

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.