2777
2789
عنوان

دلم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 21 پست
نه انکار میکنه ولی خب کاملا واضح هست برام یعنی شک و شبهه نیس یه چیز قطعیه رمز گوشیش رو هم میدونم هرش ...

اعتیاد داره و نمیشه انتظار داشت یک شبه ترک کنه‌ . ب نظرم‌یکم تنوع در رابطتون بدید و جذاب ترش کنید‌. حتماهم مشاور برید

الهی به امید خودت...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتیاد داره و نمیشه انتظار داشت یک شبه ترک کنه‌ . ب نظرم‌یکم تنوع در رابطتون بدید و جذاب ترش کنید‌. ...

خیلی ناامید و افسرده شدم سر این قضیه متاسفانه ده ساله ازدواج کردم از همون اول همین بود یادمه باشگاه میرفتم منو میرسوند وخودش برمی‌گشت خونه انجام می‌داد حموم میکرد میومددنبالم 

جلوی من نیس پیش من نمیخوابه من با بچه هام تو هال اون تو اتاقه 

خب بروپیشش بخواب چه کاریه تنهاش میذاری

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

دعا کنیداینترنت ازاین که هست گرونتربشه  شایدا اتفاقهاکمترشد

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
نمیزاره 

اخه چرا چرااینکارومیکنه