2777
2789
منم چند روز دیگه ۲۴ سالم میشه و از این بابت قلبم به تنگ میاد که تو این مدت نه کار خاصی که بهش افتخار ...

تودخترا رو نمی دونم ولی زندگی واسه پسرا از۳۰سالگی شروع میشه ازوقتی که یادمه دارم می دوئم،زحمن می کشم

خداروشکر،خداخودش قشنگ می چینه

احترام احترام میاره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر ایشالا خدا بیشترشو بده👌👌👌😊😊😊

انشاالله به همه ی جوونا بده،خداییش جوونا بدجوری توی تنگنا هستن،دلشون می خواد ازدواج کنن ولی ازنداری نمی تونن دختراهم به ندار جواب مثبت نمی دن

احترام احترام میاره....
انشاالله به همه ی جوونا بده،خداییش جوونا بدجوری توی تنگنا هستن،دلشون می خواد ازدواج کنن ولی ازنداری ...

ایشالا .آره واقعا تو جوونا ناامیدی و استرسو افسردگی  و بی پولی موج میزنه خیلیا امید به زندگیشون به کف رسیده.  نه تنها جوونا بلکه برای خیلی از خانواده هام شرایط همینه 🤦‍♀️🤦‍♀️دخلا به خرجا نمیخوره.مردم روز به روز  دارن فقیرتر میشن و این فاجعه اس .

ایشالا .آره واقعا تو جوونا ناامیدی و استرسو افسردگی  و بی پولی موج میزنه خیلیا امید به زندگیشون ...

می دونی چندتا جوون توحسرت ازدواج موندن،دختراهم مثل قبل بساز نیستن بیشترتوفکر بهره بردارین

نصف جوونا رفت تو کار رل ورل بازی،اون دخترایی هم که مذهبین وسرشون به تنشون می ارزه خواستگارعالی می خوان یعنی شغل خوب وهمه چیزتموم

احترام احترام میاره....
می دونی چندتا جوون توحسرت ازدواج موندن،دختراهم مثل قبل بساز نیستن بیشترتوفکر بهره بردارین نصف جوونا ...

صد درصد چون تو این گرونی طرف تو خرج خودش مونده چه برسه بخواد یکی دیگه رو تو بدبختیش شریک کنه.

این حرفت  خیلی زشت بود که گفتی دخترای مذهبی  سرشون به تنشون میشه می ارزه 😑😐😑 آدم خوب و بد همه جا وجود داره خوب نیس همه رو به یه چشم نگاه کرد.

صد درصد چون تو این گرونی طرف تو خرج خودش مونده چه برسه بخواد یکی دیگه رو تو بدبختیش شریک کنه. این ح ...

حرف من زشت نبود کلا دخترا مثل قبل نیستن،چشمشون ترسیده وحق دارن برای زندگیشون دنبال تضمین بگردن

احترام احترام میاره....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز