2821
2789
نماز نمیخونم ولی خیلی عقیده دارم قبلا قران زیاد میخوندم ولی الان نه تنبلی میکنم

سرچ کن تحدیر سوره واقعه، هر شب یا روز حداقل یبار گوش بده پنج شش دقیقه زمان میبره

الحمد لله کما هو اهله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط  ( و من یتق الله) ؟

مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجا ِ وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْرا

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

فقط  ( و من یتق الله) ؟

ﻭَﻣَﻦْ ﯾَﺘَّﻖِ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﯾَﺠْﻌَﻞْ ﻟَﻪُ ﻣَﺨْﺮَﺟًﺎ ‏( 2‏) ﻭَﯾَﺮْﺯُﻗْﻪُ ﻣِﻦْ ﺣَﯿْﺚُ ﻟَﺎ ﯾَﺤْﺘَﺴِﺐُ وَ  یَتَوَکِّلْ عَلَی الله فَهُوَ حَسْبُهُ.

یعنی : و كسى كه از خدا بترسد براى او راه خروجى (از مشكلات) قرار مى‏دهد و از جايى كه حسابش را نمیكند، به او روزى مى‏رساند، و هر كس بر خدا توکل كند او براى وى کافی است. 

الحمد لله کما هو اهله
ﻭَﻣَﻦْ ﯾَﺘَّﻖِ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﯾَﺠْﻌَﻞْ ﻟَﻪُ ﻣَﺨْﺮَﺟًﺎ ‏( 2‏) ﻭَﯾَﺮْﺯُﻗْﻪُ ﻣِﻦْ ﺣَﯿْﺚُ ﻟَﺎ ﯾَﺤْﺘَﺴِﺐُ وَ&nbs ...

میشه خودمون بنویسیم تو خونه بزاریم؟؟؟

میشه خودمون بنویسیم تو خونه بزاریم؟؟؟

نمیدونم ولی خفظ هم میتونی بکنی کوتاهه، هر وقت یادت اومد مثل ذکر بگو، اگرم خودت خواستی بنویسی اول وضو بگیری بنظرم بهتره. سوره واقعه رو من خودم جواب گرفتم. 

اینو بچه ها ناقص نوشته بودن که معنایی نداشت، کاملش رو برات کراشتم

الحمد لله کما هو اهله
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز