yvtdbo مدیر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 188 عنوان کیوت یا خفن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 20 پست چهره دخترا کیوت و نمک و مو بلند دخترونه قشنگتره یا خفن وجذاب و جدی و مو کوتاه؟کدومو میپسندین؟ خودتون کدومید؟ 1402/10/15 | 21:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sturmfrei عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2898 خودم دومیم پشیمون شدم از تایپیک چقدر همه کیوت پسندن😂😂 😂🥺منم دومیم ولی کیوت میپسندم
yvtdbo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 188 من مابین این دوتام منم همینطور با این که موهام و کوتاه کردم دوستام میگن هنوز کیوتی تلاش نکن😂😭
yvtdbo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 188 😂🥺منم دومیم ولی کیوت میپسندم واقعا کیوتا خیلی نازن بنظرم خودم چند تا از دوستام خیلی کیوتن اصلا منه دختر دلم میره براشون همیشه میگم پسر بودم میگرفتمتون لاشیا میگن الانم میشه لازم نیست پسر باشی😂😂
سیاهی_شب عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 9857 منم همینطور با این که موهام و کوتاه کردم دوستام میگن هنوز کیوتی تلاش نکن😂😭 وای چقد منی چقد مننننننن ولی مو کوتاهی ام واسه خودش دنیایی داره قشنگ هزار تا ترفندای خفن و کیوت میشه زد روش ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟
sturmfrei عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2898 واقعا کیوتا خیلی نازن بنظرم خودم چند تا از دوستام خیلی کیوتن اصلا منه دختر دلم میره براشون همیشه میگ ... 😂😐تو که بالاتر گفتی با اینکه موهامو کوتاه کردم بازم میگن کیوتی چطوری هم کیوتی هم خفن؟!😂😑 ولی اره قبول دارم🥲🥺خیلی تو دل برو و نازن این جدیارو کسی دوست نداره😂
yvtdbo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 188 😂😐تو که بالاتر گفتی با اینکه موهامو کوتاه کردم بازم میگن کیوتی چطوری هم کیوتی هم خفن؟!😂😑& ... یه جور خاصیه قیافم نمیتونم توضیح بدهم گاهی کیوته گاهی جدی اصلا موندم خودمم ولی قیافه جدیمو بیشتر دوست دارم انگار صورتم کشیده تر بنطر میاد