سلام دوستایِ عزیزم
نمیدونم الان دقیقا تو چه وضعیتی هستین، شاید به تازگی از یه رابطه عاطفی بیرون اومده باشید.
حالتونو درک میکنم، میفهمم که چقد بهتون سخت میگذره.
همونطور که خودتونم بهتر میدونید برای کم رنگ شدن یه فرد تو ذهنتون، بهترین چیز گذشته زمانه
دوم اینکه تموم عکسو شماره و... هر چیزی که از اون فرد دارید به طور کامل پاک کنید، حتما یادتون باشه اصلا اون فرد رو در فضای مجازی چِک نکنید چون جز بدتر شدن حالتون هیچ نتیجه ای نداره!
و نکته بعدی اینه که تا میتونید خودتونو سرگرم کنید به هر کاری شغلو درس و... اول کار اصلا تمرکز ندارید و همش حواستون پرت میشه و فکرتون پیش اون شخصه اما به مرور بهتر میشین حداقل اینکه چند ساعتی از فکر و خیالش بیرون بیایین خیلی کمک میکنه به این پروسه فراموشی، اگه هم آدم معتقدی هستید قرآن خوندن و نماز رو خیلی بهتون پیشنهاد میکنم در کل رابطتون با خدا نزدیکتر باشه خیلی آرامش زیادی بهتون برمیگرده و خیلی وایب مثبتی داره❤
چند تا مطلب دیدم که کاربری سال ۹۸ تو همین سایت گذاشته بودن متاسفانه متوجه شدم تعلیق شدن وگرنه حتما تگشون میکردم این مطالب خیلی روم تاثیر داشت و الان که سه ماه میگذره احساس میکنم حالم بهتر شده
مطالب رو تو کامنتا براتون میزارم حتما که شما هم استفاده کنید(امیدوارم هر چه زودتر حالتون خوب بشه❤)👇👇👇👇