2777
2789
عنوان

نمیتونی فراموشِش کنی؟!💔...بیا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 109 پست

من الان تو نقطه ای هستم که خاطرات رو مرور نمیکنم کنار اومدم  پذیرفتم ولی هنوز هم حالم خوب نیست حتی دیگه برام مهم هم نیست

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من دو ماهه با طرفم به طور کامل قطع ارتباط کردم، و مشغول کار و زندگیم و تفریحم هستم هیچ علاقه ...

چ جلویی از خیلیا🤗زمان بگذره بهتر میشی،قرار نیس ک الزایمر بگیریم ک جانم

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

درسته اعتیاد آوره اما حتی بالاترین مواد مخدر ها رو هم میشه ترک کرد فقط انسان باید خودش بخواد قدرت ا ...

فکر میکنی ...کسایی که مواد مخدر ترک کردن ولی ی گوشش یا سیگاری شدن یا قلیونی ....

شوهر من نمونش ..۷ ساله ترکه ولی روزی حداقل ۵ نخ سیگار میکشه ...میگه دیگه هواسم ب اینع 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من الان تو نقطه ای هستم که خاطرات رو مرور نمیکنم کنار اومدم  پذیرفتم ولی هنوز هم حالم خوب نیست ...

این حالت حز مراحل اخر سوگ عاطفیه،سعی رو خودت کار کنی الان،منظورم شناخت خودت هست ضعفات خلاهات طرحواره هات 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

فراموش نمیشه فقط به نبودن و نداشتنش عادت میکنی همین

همینکه اونقد کمرنگ بشه که دیگه اولین فکر تویِ ذهنتون نباشه، اولین چیزی نباشه که شبا موقع خواب و صبحا بعد از بیدار شدن به یادتون بیاد

بتونید کارای دیگه تون رو بکنید و از غمش یه آدم منفعل نشید یعنی موفق شدین❤

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
همینکه اونقد کمرنگ بشه که دیگه اولین فکر تویِ ذهنتون نباشه، اولین چیزی نباشه که شبا موقع خواب و صبحا ...

برای من هست هنوزم شبا قبل ار خاب و صبحا بعد از بیدار شدن اولین چیزی که میاد تو ذهنمه همون ادمه، اما خب دیگه به نبود و نداشتنش عادت کردم 

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
اراده کن عزیزم خودمم مثل تو بودم اما از موقعی که چک نکردم اوضاع انگار بهتره قول میدم که حالت خوب می ...

خدارو شکر ک تونستی کنترل کنی من اعتراف میکنم ک بی اراده ترینم 🥹

نصفه شب از خواب بیدار میشم برای فقط دیدن آنلاینیش 🥲🫠

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨

کسی با فرد در ارتباط نیس و میتونه ک آینده ای بااون فرد نداره ولی هر ۲۰ روز یه بار عادت داره به طرف زنگ بزنه و عادی حرف بزنن ولی بدون شنیدن صداش بی تابی میکنه چکار کنه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

فکر میکنی ...کسایی که مواد مخدر ترک کردن ولی ی گوشش یا سیگاری شدن یا قلیونی .... شوهر من نمونش ..۷ ...

اگه فکر کنیم که نمیتونیم پس واقعا نمیتونیم

اما این همه آدم با این غما کنار اومدن و تمومش کردن این دورانو

پس میشه فقط باید به خودمون کمک کنیم❤

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
میتونم بهتون اد بدم و تا حدودی براتون خلاصه کنم ؟! البته اگر حوصله و تایم دارید🥲🙏🏾

حتما گلم🤗

برای من هست هنوزم شبا قبل ار خاب و صبحا بعد از بیدار شدن اولین چیزی که میاد تو ذهنمه همون ادمه، اما ...

تبریک میگم خوب جلو رفتی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792